RAJKOT: 25 yaşındaki bir kadın, aile içi bir anlaşmazlığın çözülmesinin ardından kayınvalidesinin evine döndükten sonraki iki gün içinde intihar etti.
Kurban, Daksha Parmar, sert adımı atmadan önce babasını aradı ve onu evine geri götürmesini istedi. Ancak babası oraya varmadan önce kendi canına kıydı.
Polis, babasından sonra intihara suç ortaklığı yapmaktan Daksha’nın kayınpederini tutukladı. Pravin Makvana şikayette bulundu. Parmar, 10 aylık evli hayatından sonra sadece yedi gün kayınvalidesinin evinde kaldı.
B Bölümü polisi kocasını tutukladı Sanjayonun annesi Hansa Birliğierkek kardeş Dinesh ve Shantu teyze.
Daksha, ablası Hetal’in 12 yıl önce evlendiği aynı ailede Mayıs 2022’de evlendi. Şikayete göre, geleneksel geleneğe göre Daksha, yedi günlük evlilikten sonra ailesinin evine geldi.
Daksha, kayınpederinin evine dönmeden önce, Hetal kayınvalidesiyle bir anlaşmazlık geliştirdi ve ailesinin evine geldi. Bu anlaşmazlığı göz önünde bulunduran Daksha’nın ailesi, aynı sorunlarla karşılaşacağından korktuğu için onu geri göndermedi.
Daha sonra her iki aile de yerleşim yerine geldi ve her iki kız kardeş de 11 Mart’ta kayınpederlerinin evine döndü. “12 Mart’ta Daksha’dan kocası ve diğerleri tarafından işkence gördüğünden şikayet eden bir telefon aldım. Ağladı ve onu geri almamı istedi. Akşam yemeğinden sonra onun evine gitmeye hazırlanıyordum ama bu arada damadım beni aradı ve onun kendini astığını söyledi.