Agv orjinal ve replika kask hakkında yardım

• Konuyu başlatan Temur
  • Başlangıç tarihi
T

Temur

Guest
Arkadaşlar merhaba benim yakın bir arkadaşımın tanıdığı orjinal agv k1s kask satıyor arkadasımda ondan aldı baya memnununum diyor adam bide gp kaskta satıyor replika full carbon aklım replikaya çok gidiyor çok güzel gözüküyor full karbon ama replika sonuçta replika oldugu icinde can güvenliğim hakkında endişe ediyorum ne yapmalıyım sizce? Adam arkadasima aciklama şeklinde yazı atmış o yazıda bu ----> (Ürün orjinal Agv K1 Kabuğundan yapılmış olup en üst düzey kaliteli replika versiyonudur orjinalden hiç bir farkı yoktur iç hydrasyon sistemi ve Qr kod orjinalde olduğu gibi mevcuttur orjinalden hiç bi şekilde ayırt edilemez kaza anında kafanızı üst düzey koruma sağlar içi dolu ve orjinal kabuğa sahiptir 7 adet hava kanalı bulunmaktadır italyan dikim taşıma çantalı kılıfı ile gelmektedir.) Sizce ne yapmalıyım gidip alanyadaki motor dükkanindan toprak razgatlioglunun o dukkanindan mi kask almaliyim varsa yani yoksa bu adamdanmı almalıyım? Sertifikasi herseyini veriyorlardir dükkanda sanirim çok uzattım kusura bakmayın valla çok kararsızım sadece