Alia Bhatt birçok şapka takıyor. Henüz müzikal yeteneklerini tam olarak keşfetmemiş olsa da Highway ve Humpty Sharma Ki Dulhania gibi filmleri için şarkılar söyledi. Ancak geçtiğimiz günlerde Darlings’teki performansıyla izleyicileri büyüleyen oyuncu, şimdi de kızı Raha için müzik yeteneğini kullanıyor.
BombayTimes’a konuşan anne, ninnileri küçük olan için nasıl farklı bir şekilde söylediğini açıkladı. “Kız kardeşime (Shaheen Bhatt), kızım için şarkı söyleyebilmem için Tanrı’nın bana güzel bir ses verdiğini söyledim. Farklı ninniler dinliyorum ve Raha’nın dikkatini dağıtmam gerektiğinde doğaçlama şarkılar yapıyorum.”
“Rastgele şarkılar yapıyorum ve bu melodileri kaydetmem gerektiği sürece yeni melodiler keşfediyorum! Sanırım bu oranda bir müzik bestecisi olabilirim (gülüyor). Beste yapamayacağım için bunu tamamen alçakgönüllülükle söylüyorum. şarkılar, ama hepsi bana doğal geliyor. Yenilikçi şarkılara girdiğimi göreceksiniz. Bu bir keşif… bir annenin çocuğunu eğlendirmek için neler yapabileceği.”
İş cephesinde, aktris yakın zamanda yakında çıkacak olan filmi Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani’nin setine geri döndü. Film için Keşmir’de çekim yaptı ve çekim için kızını aldı. Alia’da ayrıca bu yıl sahaya çıkacak olan Farhan Akhtar’dan Jee Le Zaraa da var.