Alia Bhatt, Raha’yı iş için evde bırakmak zorunda kaldığı için annesinin suçluluğunu yaşıyor: Oturup hayatın çok zor olduğundan şikayet edip duramam |

Doğal

New member

Alia Bhatt ve Ranbir Kapoor, ilk çocukları kızı Raha’yı geçen yıl Kasım ayında dünyaya getirdi. O zamandan beri, yeni ebeveynler hayatlarındaki yeni dönemin tadını sonuna kadar çıkarıyorlar. Oyuncu, yeni röportajında, iş-yaşam dengesini korurken aynı anda birden fazla işi yapmaya devam ederken, annesinin işe gitmek için çocuğunu evde bırakmasının suçluluğunu yaşadığını anlattı.
“Evet, kafamda çok fazla karmaşa var ve her şeyin üstünde olmayı seviyorum. Ama annelik konusuna gelince, bu yeni bir deneyim ve yeni olan her şey zorlayıcı olabilir. Ama enerjim düştüğünde, sadece bir bebeğime bak ve 1000 watt enerjim var Oyuncu, yapımcı, girişimci ve anne olmayı seçtim Bu yüzden oturup şikayet edip hayat çok zor diyemem Ama hayat herkes için zor, hayat her zaman yolunda gitmiyor. Düzgün bir yol ol. Sadece hareket etmeye devam etmelisin, ama iyi bir gece uykusu benim için her zaman iyileşmenin yolu,” dedi Alia Humans of Bombay’a.

Alia, annesinin iş taahhütlerini yerine getirmek için Raha’yı evde bırakmaktan duyduğu suçluluk duygusu sorulduğunda, “Bu çok normal bir duygu ve kendinize elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı söylemelisiniz. Ve tabii ki bence” Hepsi büyük şirketler/şirketler annelere doğum izni vermelidir. Bu, yüksek sesle söylemek istediğim bir şey.”

Annelerin ruh sağlığı için ara vermeleri gerektiğini, bunun uzun vadede hem anneye hem de çocuğa fayda sağlayacağını belirtti. Kendi örneğini vererek, kocasının ve ailesinin onu sürekli izlediğini ve elinden gelenin en iyisini yapıyormuş gibi görünmesini sağladığını söyledi.