Yeraltı Dünyası Ka Kabzaa, Anand Pandit’in Güney Endüstrisine girişini işaret ediyor. Heyecan verici bir teaser ve sürükleyici şarkılarla film, seyirciler arasında Upendra ve Kiccha Sudeepa’nın birbirleriyle rekabet etmesini izlemek için heyecan yarattı!
Bugün, Bollywood mega yıldızı Amitabh Bachchan’ın Shahenshah’ı, sosyal medyasında Underworld Ka Kabzaa’nın yüksek gerilim fragmanını yayınladı. Fragman, filmden aksiyon ve güçlü diyaloglarla dolu.
Upendra, bu filmdeki deneyimi hakkında şunları söyledi: “Filmin hikayesini duyduğumda, Arkeshwara’nın hayatından gerçekten etkilendim ve bu tarihi dramanın bir parçası olmaya karar verdim. Aksiyon dolu bir filmi R. Chandru’dan daha iyi kim yönetebilir? Seyircinin hikayemi filmde Arkeshwara olarak anlatmasını sabırsızlıkla bekliyorum.”T 4574 – Yapımcılığını değerli dostumun üstlendiği “Yeraltı Ka Kabzaa” filminin fragmanını sizlere sunmaktan mutluluk duyarım… https://t.co/nGUD9WwmA6
— Amitabh Bachchan (@SrBachchan) 1677939418000
Shriya Saran şunları paylaştı: “Yeraltı Ka Kabzaa’nın Upendra, Kiccha Sudeepa gibi yetenekli oyunculara sahip olduğunu ve filmin yönetmeninin R. Chandru olduğunu bilmek, herhangi bir aktrisin kendisini bu kadar büyük bir filmle ilişkilendirmemesi imkansızdı. Yeraltı Dünyası Ka Kabzaa gibi bir film üzerinde çalıştığım için mutluyum ve sizi temin ederim ki seyirciler bu filmi bizim üzerinde çalışmayı sevdiğimiz kadar sevecekler.
Kiccha Sudeepa ekledi, “Eh, nadiren iyi hikayelerin bir parçası oluyorsunuz ve Yeraltı Dünyası Ka Kabzaa, dikkatinizi çeken ve sizi filmin sonuna kadar bağlı tutan böyle bir hikaye. Söyleyebileceğim tek şey, izleyicilerin filmimizle bir eğlence girdabına gerçekten hazır oldukları.
Yönetmen R. Chandru şunları söyledi: “Senaryo tamamlandığı andan itibaren, bunun için kimi seçeceğimi biliyordum ve şans eseri hepsini dahil ettim. Ve Underworld Ka Kabzaa, Upendra, Shriya ve Kiccha olmadan tamamlanmış sayılmazdı, bu film için gerçekten çok çalıştılar ve film çıktığında herkes bunu görecek.”
Yapımcı Anand Pandit, “İzleyicilerin sinemayı bir bütün olarak görmesi ve dünyanın dört bir yanından daha iyi içerikleri kabul etmesiyle, Yeraltı Dünyası Ka Kabzaa’nın hikayesinin kesinlikle beğenileceğinden emindim. Tüm oyuncular olağanüstü bir iş çıkardılar, seyircilerin bu kitlesel şovmeni ortaya çıkarmasını sabırsızlıkla bekliyorum.”
Upendra, Shriya Saran ve Kiccha Sudeepa’nın oynadığı bir mafya dünyasının hikayesi olan Underworld ka Kabzaa, 17 Mart 2023’te Hindistan’da 5 dilde yayınlanacak: Kannada, Tamil, Telegu, Malayalam ve Hintçe.
Filmin yapımcılığını Anand Pandit Motion Pictures, Sri Siddeshwara Enterprise ve Alankar Pandian ile birlikte üstleniyor ve yönetmenliğini R. Chandru yapıyor.