Anushka Sharma, Qala’daki kamera hücresini yeniden ziyaret ediyor; setlerden BTS fotoğrafları paylaştı | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Bollywood oyuncusu Anushka Sharma, kısa süre önce vizyona giren OTT filmi ‘Qala’daki kamera hücresiyle herkesi şaşırttı. Triptii Dimri ve merhum aktör Irrfan Khan’ın oğlu Babil Khan’ın rol aldığı film. Aktris kısa süre önce sahneyi tekrar ziyaret etti ve hikayesinde bir grup BTS fotoğrafı paylaştı.

Kardeşi Karnesh’in Qala’nın yapımcılığını üstlendiği Anushka, siyah beyaz bir montajda, Tripti Dimri’nin canlandırdığı kahraman Qala Manjushree’nin söylediği bir şarkıyı seslendiren 1940’lı bir aktris olarak gösteriliyor. Qala’daki sekans, seyirciler alkışlarken ve takdirle tezahürat ederken aktris ekranda mırıldanıyor.

Bu arada, iş cephesinde, Anushka Sharma şu anda ‘Chakda Express’ için hazırlanıyor. Jhulan Goswami’nin zorlu rolünü üstlenme deneyimi hakkında konuşan aktris, bir etkinlikte şunları söyledi: “Chakda Xpress çok özel bir film. Odaklandığı konu nedeniyle kalbime çok yakın. Jhulan’ın hikayesini ve Hindistan’daki kadın kriketine katkısını duymaktan gurur duydum. Onun hayatından ve zamanlarından ilham alan bir filmi dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere ulaştırmak benim için bir onur.”

Ayrıca, “Chakda Xpress şimdiye kadar yaptığım en zor filmlerden biri ama beni aynı şeyi denemeye ve taklit etmeye teşvik eden şey Jhulan’ın disiplini, sıkı çalışması ve tutkusu. Dünyanın bu kadın kriket ikonunun hikayesine tanık olmasını sabırsızlıkla bekliyorum.”