Arbaaz Khan: Malaika ve ben geçmişi unuttuk, oğlumuz Arhaan için birlikteyiz – Büyük röportaj | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Arbaaz Khan, duygularını kendi koluna takacak biri değil. Ancak ETimes, onu samimi bir konuşma yaparken yakalayacak kadar şanslıydı. Bu haftaki Büyük Röportajda Arbaaz, ikinci annesi Helen Teyze ile karşılaştırmasını açıklıyor. Helen ailelerine ilk geldiğinde babası Salim Khan’ın ona söylediklerini açıklıyor. Arbaaz, eski eşi Malaika Arora ile olan mevcut durumundan da bahsediyor. Travma ve acıyı nasıl atlattıklarını ve şimdi ortak ebeveyn olduklarını ve oğulları Arhaan’ın iyiliği için takıldıklarını açıklıyor. Arbaaz’ın film efsaneleriyle yaptığı talk show sunucusu kadar samimi bir sohbeti keşfetmek için okumaya devam edin.

Helen’la yakınlığınız gerçekten talk show’unuzda ortaya çıktı. Ailenizin dinamikleri göz önüne alındığında, onunla her zaman rahat hissettiniz mi?

Uzun zamandır birlikteyiz ve Helen Teyze ile yakın bir ilişkimiz var. Aslında Helen Teyze ile uzun yıllar oldu ama biz ona hala Helen Teyze diyoruz çünkü öyle. Ama o kesinlikle bizim annemiz. Şimdi o hayatımızın ayrılmaz bir parçası ve her şey başladığında biz çok gençtik. Bu yüzden ailemin hayatlarında gerçekleşmiş olması gereken bazı dramalardan uzak tutulduk. Ama çok geçmeden onun ailemizle tanıştırıldığını daha büyümeden anladık. Ve babam bize tek bir şey sordu. “Dekho, annenin tarafında olabileceğini biliyorum. Belki de anneni her şeyden çok seviyorsun. Muhtemelen onu (Helen) hiçbir zaman anneni sevdiğin kadar sevemeyeceksin. Ama senden beklediğim tek şey ona saygı duyman. Ona aynı saygıyı göster çünkü onun hayatımın bir parçası olduğunu kabul etmelisin. Ve eğer bana biraz sevginiz ve saygınız varsa, bunun artık gerçek olduğunu kabul etmelisiniz.”
Helen ile ilişkiniz yıllar içinde nasıl gelişti?

O harikaydı. O anlamda ailemizi bozacak hiçbir şey yapmaya çalışmadı. Babamla kendi zamanını geçirdi. Babam onunla kendi zamanını yarattı. Hayatında başka biri veya hayatında başka bir kadın olduğu için bizi asla ihmal etmedi veya bizi asla terk etmedi. Ve annem ya da bizim için kolay olmadı. Ancak işlerin nasıl yürüdüğüne veya neden işe yaradığına parmak basmak çok zor.

alıntı 1

Ünlü aileler, sorunlarını halkın bakışları veya imajı sayesinde mi çözmeyi öğreniyor?

Bunun popüler bir insan ya da zengin bir insan olmasıyla alakası yok. Kendi ateş vaftizimizi yaşadık. Kendi mücadelelerimizi verdik. Kendi sorunlarımızı yaşadık. Ama içinden bir yol bulduk. Şimdi bunu kabul ettik ve sahiplendik. Şimdi farklı bir senaryo. Helen Teyze, aile olarak yaptığımız her şeyin bir parçası olarak orada olan biri. Annemizle aynı alana sahip. Ona eşit sevgi ve saygı gösteriyoruz. Ve o da bizimle aynı şeyi yapıyor. Güzel bir karşılaştırma.

Aile dinamiğiniz ilişkilere ve evliliğe bakışınızı nasıl etkiledi?

Babamın zamanında, babalar evlenirken hala geçinmek için mücadele edebiliyorlardı. Babamın kariyeri henüz başlamamıştı ama şimdiden üç çocuğu oldu. Ailemin evi yoktu, biz çocuklar okula nasıl ve nerede gideceğimiz konusunda sorun yaşıyorduk. Günümüzde böyle bir insanla evlendiğinizi hayal edin. Günümüzde bireyler çocuk sahibi olmadan önce ev sahibi olma, sabit bir gelire sahip olma, okul olanaklarını bilme kaygısı taşımaktadır. Günümüzde çiftler, çocuklarının hangi okula kaydedileceğini daha çocuk doğmadan biliyor.

Bu günlerde kimse kendilerini neyin içine soktuğunu anlayana kadar karışmayacak veya evlenmeyecek. İnsanlar her şeyi körü körüne aşkla yaparlardı. Geçmişte babalar, kariyer peşinde koştukları için aileleri veya çocuklarıyla geçirecek zamanları yoktu. Günümüzde henüz kariyerine yerleşmemiş bir erkeğin bırakın kız onunla evlenmek istese de istemese de evlenmeyi düşünmesi bile imkansızdır. Hiçbir kız bir erkekle, hayatında yaptığı şeylerde bir yönü yoksa, sabit bir geliri yoksa evlenmez.

Alıntı 2

Şimdiki zamanda tek başına sevginin yeterli olmadığını mı söylüyorsunuz?

Aşk bir yanda ama aynı zamanda birisiyle yaşayacağınızı ve onunla bir geleceğiniz olacağını da bilmelisiniz. Yani, bilirsiniz, eğer erkek hayatına odaklanmazsa veya hayatta sorumlu değilse aşk pencereden uçup gider. İnsanlar eskiden risk alırdı. İnsanlar yemin ederlerdi, ‘Bu kişiyi seviyorum. Ne olursa olsun onunla güreşeceğim, hayatımı onunla kuracağım, çocuklarımı onunla büyüteceğim. Ne olacağını göreceğiz’. Ancak modern ilişkilerde işler çok farklı.

Siz ve Malaika Arora, oğlunuz Arhaan’a ortak ebeveynlik yaptığınız için sosyal medyada sık sık çok sevgi görüyorsunuz.

Esas olan iki evli insan ayrıldığında kendi kişisel farklılıkları için kendi yollarına gidiyorlar değil mi? Neden ayrıldıkları önemli değil. Ayrı büyümüş olabilirler veya birbirlerinin hayatlarına bekledikleri şekilde katkıda bulunmuyor olabilirler. Malaika ve benden bahsetmiyorum. Genel olarak ilişkilerden bahsediyorum. Evli bir çiftin çocuğu olduğunda, iki yetişkinin aralarında sayısız sorunları olsa da, çocukları ile asla sorun yaşamayacaklardır. Haklı mıyım? Farklı çiftlerin farklı sorunları olabilir, köprünün altında her zaman su vardır.

Malaika ve ben de bunların üstesinden geldik. Geçmişi unuttuk ve tüm hayatımızın önümüzde olduğunu anladık. O ilerledi, ben ilerledim. Düşmanlık, öfke veya hayal kırıklığı veya bunun gibi bir şey nerede? Bu gitti. En azından çocuğunuzun iyiliği için bir araya gelip çok ihtiyaç duyulan bir senaryo oluşturabilirsiniz. O bizim çocuğumuz. Onu bu dünyaya biz getirdik. Ona bakmak bizim sorumluluğumuz.

Tüm hozannalar için her zaman tuğla yarasaları da vardır. Siz ve Malaika bazen dalga geçildiğinde nasıl hissediyorsunuz?

Dünyanın ne dediği önemli değil. İnsanlar derler ki – bir rol yaparlar, bunu yaparlar, bunu yaparlar. Açıkçası, bu insanlarla uğraşmıyoruz. İnsanlar bizi dışarıda, kameraların önünde ne yaptığımıza göre konuşuyor. Bu insanlar bizim orada ne yaptığımızı görmek için evimize gelmiyorlar. Halkın içindeyken belirli bir şekilde davrandığımızdan değil. Arhaan’ın doğum gününü birlikte kutluyoruz. Malaika ile oğlumun işi, kariyeri ya da sorumlulukları ve ihtiyaçları hakkında sürekli sohbet halindeyim. Onunla sürekli iletişim halindeyim. Ve neden olmasın? Eski karımla oğlumun üniversite hayatı hakkında onun ihtiyaçlarını gözetmek için konuşsam kim neden şaşırsın? Telefonu meşgul olunca ilk aradığım kişi eski eşim olan annesi oluyor.

Malaika ve benim ayrıldığımızı ve sadece kendimize baktığımızı düşünen insanlar gerçekten saf. Bu şekilde olmaz. Boşanan anne ve babalar birbirleriyle konuşmayı keserlerse bu, sonunda çocukta belki bir dereceye kadar travmaya yol açabilir. Neyse ki bizim ailemizde öyle bir korku yok. Arhaan, babasının taşındığını kabul etti, annesi taşındı. O da iyi gidiyor.

Eş-ebeveynlik sürecinden memnun musunuz?

Hem Malaika hem de ben ilgi odağı olduğumuz için ortak ebeveynliğin var olduğu oldukça açık. Daha önce de söylediğim gibi, hepimiz bunu çocuğumuz için yapıyoruz. Malaika ile yollarımızın ayrıldığını kimse inkâr edemez. Birbirimize karşı çok samimiyiz. Aramız çok iyi. Ama en çok da oğlumuz için birlikteyiz. Ve bunu yapmaya devam edeceğiz. Sadece bir çocuğumuz var.

Talk show’unuza gelecek olursak, sinema ikonlarıyla bu söyleşileri düzenlemenin ardındaki düşünce neydi?

Babamdan her zaman çok etkilenmişimdir. Babam gibi efsane olan, bu kadar büyük katkılarda bulunan, bunca eser veren o kadar çok insanımız var ki aramızda. Ama aradan geçen senelere bakarsan maalesef bir kısmı vefat etmiş. Bu efsanelerin çoğu gerçekten düzgün bir şekilde belgelenmemiştir. Raj Kapoorji, Dev saab, Guru Dutt ji, Dilip saab, RD Burman, Lata ji gibi insanlarımız oldu ve onlardan çok şey öğreneceğimiz büyük efsaneler olan yüzlerce insan sayabilirim. Ama kimse gerçekten geçip onları belgelemedi, konuşmalarını kaydetmedi. Kişisel sorunlarla, mali sorunlarla, toplum içinde aşağılanmalarla, üzgün olmakla, dışlanmakla, başarısızlıklarla karşı karşıya kalan pek çok kişi var ve tüm bu hikayeler videoya çekilmeye değerdi. Şimdi yapma ihtiyacı hissettim. Gösteriyi bu yüzden yaptık.

alıntı 4

Dabangg 4’teki güncelleme nedir?

Insallah bir an önce olur. Herkes bu soruyu soruyor. Ama evet, bu büyük bir proje ve yakında gerçekleşecek.