Aşk, havadadır! Söylentiler Aditi Rao Hydari ve Siddharth çifti viral ‘Tum tum’ şarkısını söylüyor | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Çıktıkları bildirilen aktörler Aditi Rao Hydary ve Siddharth, ‘Tum tum’ adlı viral bir şarkıya sevimli dokunuşlarını yaptılar.
Pazartesi günü Aditi, Instagram’a gitti ve kendisinin ve Siddharth’ın Tamil filmi Enemy’nin (2021) hit parçası eşliğinde dans ettiği bir video yayınladı.

Dansın arasında birbirlerine bakıp gülümsediler. Klip bittiğinde, Siddharth sırtı kameraya dönük olarak durdu ve onlar gülerken Aditi onu itti.

Aditi klibe “Dans maymunları – The Reel anlaşması” yazdı.

İkilinin kimyası netizenleri hayran bıraktı.

Gönderiye yorum yapan aktris Dia Mirza, “Aşk aşk aşk! Bu maymun zamanı pleejinden daha fazlasını istiyorum.”

Oyuncu Hansika Motw klibi “sevimli” olarak nitelendirdi.

Hayranlardan biri iki yıldızın düğünü hakkında tezahürat yaptı ve “Tamam tebrikler, kalyanam fotoğraflarının çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum” yazdı.

Aditi ve Siddharth, ilişkileri konusunda ağzı sıkıdır. Haberlere inanacak olursak ikili 2021’de Maha Samundram adlı filmlerinin setlerinde birbirlerine aşık oldular.

Geçen yıl Aditi’nin 36. doğum gününde Siddharth, onunla görülmemiş bir fotoğraf paylaştı. Siddharth fotoğrafı paylaştı ve şöyle yazdı: “Mutlu yıllar. Doğum günün kutlu olsun Kalp Prensesi @aditiraohydari. Tüm hayallerin için dua ediyorum. Büyükler, küçükler. Ve henüz görülmemiş olanlar. güneşin etrafında. Not: büyümek kareler içindir. Yapma! (kırmızı kalp emojisi).”

Aditi ve Siddharth söylentileri ne doğruladı ne de yalanladı. Aditi daha önce, yakın zamanda moda tasarımcısı Masaba ile evlenen aktör Satyadeep Mishra ile evliydi.