Irrfan Khan’ın oğlu Babil, uzun zamandır beklenen oyuncu çıkışını geçen yıl Qala ile yaptı. Dijital olarak vizyona giren film olumlu tepkiler aldı. Ünlü bir oyuncunun oğlu olarak tüm gözler Babil’in üzerindeydi ve performansıyla alkışlandı.
Sonunda bir oyuncu olarak gelmenin nasıl bir his olduğunu sorunca, “Bu duygu henüz yerleşmedi. Henüz bir şey yapmadım. Bir sanatçı olarak daha gidecek çok yolum var ve söyleyebileceğim tek şey seyirciden gördüğüm nezaket ve sevgi beni daha da cesaretlendirdi. O kadar motive oldum ki, mümkün olduğunca iyi performans göstermek istiyorum.”
Triptii Dimri’nin de rol aldığı web filmiyle çıkış yaptıktan sonra Babil, sanatsal yönünü göstermesine olanak sağlayacak bunun gibi daha fazla proje üstlenmek istiyor. Şunları paylaşıyor: “Tüm amacım izleyicilere performans sergilemek için burada olduğumu göstermek ve mümkün olduğu kadar uzun süre onların ruhlarında olmak için buradayım. Performansımla onları içeriden hareket ettirmek ve onlarla sevgi, saygı ve büyümenin olduğu bir ilişkiye girmek istiyorum.”
Rahmetli Irrfan’ın söyleyeceği çok şey varken, Babil son konuşmamızda kişisel moda söz konusu olduğunda ikisinin nasıl fikir alışverişinde bulunduğundan bahsetmişti. Şöyle demişti: “Baba ve ben her zaman birbirimizin gardırobundan çalardık derken şaka yapmıyorum (gülüyor). Qarib Qarib Singlelle’de babamın taktığı melon şapka benim! Bana geldi ve ‘Evet, ana kullanım kar raha hoon’ dedi. Ve kabul etmekten çok mutlu oldum.”