Congman için kriket sopalarının babası | Rajkot Haberleri

KulOr

Global Mod
Global Mod
Rajkot: Kriket oyuncusu Ravindra Jadeja’nın babasından bir video mesajı Aniruddhsinh Jadeja insanları oy vermeye teşvik etmek Kongre üzerinde Jamnagar Kuzey Seat Salı günü viral oldu. Ravindra’nın karısı Rivaba’nın Jamnagar North’tan bir BJP biletine katıldığı göz önüne alındığında video anlamlı hale geliyor.
Siyasi partilerin çeşitli WhatsApp gruplarında dolaşan videoda, Aniruddhsinh’in genel olarak Jamnagar halkını ve özelde Rajput topluluğunun seçmenlerini Jamnagar Kuzey koltuğunda Kongre için oy vermeye çağırdığı görüldü. Meclis koltuğu seçiminin 1 Aralık’ta yapılması planlanıyor.
“Bipendrasinh Jadeja, Kongre’den Jamnagar North seçim bölgesine itiraz ediyor. O benim küçük erkek kardeşim gibidir. Aniruddhsinh videoda, Rajput topluluğunun üyelerine, çok sayıda oyla kazanmasına yardım etmeleri için çağrıda bulunuyorum. Aniruddhsinh ile bağlantı kurulamadı.
İlginç bir şekilde, Rivaba’nın baldızı Naynaba, Kongre partisinin bir üyesi ve Jamnagar’daki seçim bölgelerinden sorumlu. Başından beri Rivaba’ya karşı kampanya yürütüyor.
Rivaba’nın Jamnagar North adının açıklanmasından bir gün önce Naynaba, “Parti yeni bir yüz aday gösterirse BJP bu koltuğu kaybedebilir” demişti. Birkaç gün önce Naynaba, Rivaba’yı kampanyası sırasında çocukları kriket üniforması içinde kullanmakla suçlamış ve ayrıca “Rivaba’nın soyadını evlendikten altı yıl sonra bile değiştirmediğini” iddia ederek kişisel bir konuyu gündeme getirmişti.