“Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani”den sonra Dharmendra, Shahid Kapoor ve Kriti Sanon’un oynadığı başka bir romantik komediye imza attı. Usta oyuncu şimdi de filmin çekimlerine başladı.
Söz konusu projenin Shahid, Kriti, Dimple ve Dharmendra’yı içeren ilginç bir aşk hikayesi olduğu söyleniyor. Dinesh Vijan’ın desteklediği ve Amit Joshi’nin yardım ettiği bu filmin robotik tabanlı bir aşk hikayesi olacağı bildiriliyor ve yakın zamanda Dharmendra aynı şey için çekim yapmaya başladı. Pinkvilla’nın haberine göre deneyimli oyuncu, filmde çok dinamik bir role sahip. Bunun dışında Dharmendra, Amitabh Bachchan’ın torunu Agastya Nanda’nın oynadığı, Sriram Raghavan’ın yönettiği ‘Ekkis’te de görülecek.
‘Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani’de Ranveer gibi genç bir aktörle çalışmaktan bahseden Dharmendra, “Ranveer bir hazine. Mujhse jab bhi milta hai buss lipatjaata hai. Elimi tutuyor ve bırakmayı reddediyor. Ondan gerçekten hoşlanıyorum. O çok tatlı. Bugünün bu genç aktörlerinin tüm yıldızlar dışında bu kadar normal davranmalarına sevindim. Performansıyla çok iyi. Söylemeliyim ki… o çok yönlü bir oyuncu.”