‘Dhoom 4’ Duyuruldu, Siddharth Anand Bugün BÜYÜK Güncelleme Sözü Veriyor! | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Yönetmen Siddharth Anand, ‘Dhoom’ serisinin dördüncü filmini duyurdu. Bugün ilerleyen saatlerde filmle ilgili büyük bir güncelleme sözü veren film yapımcısı, “#Dhoom4 Güncelleme Akşam 19:00 Bizi izlemeye devam edin…!!!” Paylaşılan ilk gönderiden, Vijay Krishna Acharya’nın da yazmakta olduğu dördüncü bölümün başına geri döneceği anlaşılıyor. Aditya Chopra, YRF bayrağı altında aksiyon şovmenleri üretecek.

#Dhoom4 Güncelleme Akşam 19:00Takipte Kalın…!!! https://t.co/s4H1Rc6x8J

— Siddharth Anand (@_Sidharth_anand) 1678166984000
Sanjay Gadhvi’nin yönettiği ‘Dhoom’da, polis komiser yardımcısı ACP Jai Dixit (Abhishek Bachchan) ve yardımcısı Ali Akbar Fateh Khan (Uday Chopra) kötü adamların peşindeydi. John Abraham, 2004 yılında vizyona giren ilk bölümde olumsuz başrolü oynuyor. Hrithik Roshan ve Aishwarya Rai Bachchan ‘Dhoom 2’de (2006) rakip olurken, Aamir Khan ‘Dhoom 3’te (2013) kötü adamı oynadı. On yıl sonra dördüncü bölüm açıklandı.

Bu iddialı aksiyon serisi hakkında konuşan Adtiya Chopra, ‘Romantikler’ hakkında şunları söylemişti: “Herkesin söylediği gibi, Hint filmlerinin üç ayağı vardı ve onsuz yaşayamazsınız: drama, duygu ve romantizm. Ben bu üç direği kaldırıp bakayım dedim ne olacak! Dhoom ile Manmohan Desai ve Michael Bay’i birleştirmek istediğim bir film yapmak istedim. Dhoom’da bisikletlere Abhishek Bachchan, John Abraham, Uday Chopra’dan daha fazla para harcadım.