Ellen DeGeneres, Stephen Twitch Boss’un Ölümüne Tepki Verdi, Kalbinin Kırıldığını Söyledi | ingilizce film haberleri

Doğal

New member
Ellen DeGeneres’in yönettiği “The Ellen Show”da DJ olduğu için sevilen Stephen TWitch Boss vefat etti. Eşi Allison Holker Boss, People.com’a yaptığı açıklamada haberi doğruladı. Açıklamada, “Kocam Stephen’ın aramızdan ayrıldığını en derin üzüntüyle paylaşmalıyım. Stephen girdiği her odayı aydınlattı. Aileye, arkadaşlara ve topluma her şeyden çok değer verdi ve sevgi ve ışıkla liderlik etti. onun için her şey O, ailemizin bel kemiği, en iyi eş ve babaydı ve hayranları için bir ilham kaynağıydı.

Stephen, bariz bir şekilde kendi kendine kurşun yarası ile bulundu. Olay yerinde öldüğü açıklandı. Ellen, Stephen’a sarıldığı bir fotoğrafı paylaştı ve şöyle yazdı: “Kalbim kırıldı. TWitch saf sevgi ve ışıktı. O benim ailemdi ve onu tüm kalbimle sevdim. Onu özleyeceğim. Lütfen sevginizi ve desteğinizi Allison’a gönderin. ve güzel çocukları Weslie, Maddox ve Zaia.”

Kalbim kırık. tWitch saf sevgi ve ışıktı. O benim ailemdi ve onu tüm kalbimle sevdim. Onu özleyeceğim. Lütfen Allison ve onun güzel çocukları Weslie, Maddox ve Zaia’ya sevginizi ve desteğinizi gönderin. pic.twitter.com/lW8Q5HZonx

— Ellen DeGeneres (@TheEllenShow) 14 Aralık 2022

Stephen, “Step Up: All in” ve “Magic Mike XXL” gibi filmlerde rol alırken, en çok “The Ellen Show” ile tanınıyordu. Diziyle yolculuğuna 2014 yılında başlayan sanatçı, daha sonra 2020 yılında dizinin yardımcı yapımcılığını üstlendi. Ellen ile uzun süredir çalıştığı anlaşılıyor.

Boss, aynı zamanda profesyonel bir dansçı olan eşiyle, çocuklarının konuk oyuncu olarak yer aldığı TikTok’ta dans videoları da yayınladı.