Gangster Goldy Brar yakında Hindistan’a iade edilecek: Pencap Bakanı | Pencap film haberleri

Doğal

New member
Pencap Turizm Bakanı Anmol Gagan Maan Cumartesi günü Kanada merkezli gangster Goldy Brar’ın yakında Hindistan’a iade edileceğini iddia etti.

Mann, Cumartesi günü Chandigarh Lake Club’da devam eden Askeri Edebiyat Festivali’ne katıldı.

Bu vesileyle, “Pencaplı askerler ülke için canlarını feda ettiler. Pencap askerleri ülke düşmanlarına uygun bir cevap verdiler. Ama şimdilerde buradaki gençlerin yurt dışına göç etmesi bir gelenek haline geldi. . Ülke için orduya katılmak için motive edilmeli, gençleri motive edecek atölye çalışmaları yapılmalı.”

Pencap bakanı gangster Goldy Brar hakkında sorulduğunda, “Brar yakında Hindistan’a geri dönecek” dedi.

Goldy Brar, Pencaplı şarkıcı Sidhu Moose Wala’nın soğukkanlılıkla öldürülmesinin arkasındaki beyin olduğu iddia ediliyor.

Kaynaklar, Kanada merkezli gangster Goldy Brar’ın yakında ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından Hindistan kolluk kuvvetlerine teslim edileceğini söyledi.

gangster Brar’ın şu anda FBI tarafından 24 saat gözetim altında olduğunu kaynaklardan öğrendi. Brar, Kanada’dan ABD’ye yasa dışı bir şekilde girdikten sonra FBI tarafından izlendi.

Hintli ajansların FBI’a Brar’ın hareketi hakkında bilgi verdiği ve Amerikalıların hızla harekete geçerek onu hemen takip ettiği bildirildi. Hemen gözetim altına alındı.

Kaynaklar ANI’ye, Hindistan’ın Brar aleyhindeki tüm kanıtları ABD makamlarına sağladığını ve gangsterin yakında Hindistan’a teslim edileceğini söyledi. FBI tarafından sürekli gözetim altındadır ve Amerika Birleşik Devletleri’nden ayrılamaz.

Goldy Brar’ın, bu yılın başlarında Sidhu Moose Wala’yı öldürmek için gangster Lawrence Bishnoi ve diğerleriyle işbirliği yaptığı iddia ediliyor.

Merhum şarkıcı Sidhu Moose Wala’nın babası Balkaur Singh, geçtiğimiz günlerde gangster Goldy Brar’ı kendisine teslim eden herkese cebinden 2 Rs ödül vereceğini duyurdu.