Hansika Motwani, en yakın arkadaşının kocasını çalmakla suçlananlara şu yanıtı verdi: Bu, ünlü olmak için ödediğim bir bedeldi | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Hansika Motwani, Sohael Khaturiya ile nişanlandığını açıkladığında manşetlere çıkmıştı. Kısa süre sonra Sohael’in daha önce Hansika’nın en iyi arkadaşı Rinky ile evli olduğu ve Hansika’nın da onların düğünlerinde olduğu ortaya çıktı. Hansika kısa sürede en iyi arkadaşının kocasını çalmakla suçlandı. Oyuncu nihayet konu hakkındaki sessizliğini bozdu.
Love Shaadi Drama’nın ilk bölümünde hem Hansika hem de Sohael, evlenmeden önce kendilerine yöneltilen iddiaları ele aldı. Sohael, “Daha önce evli olduğum haberi geldi ve yanlış bir şekilde ortaya çıktı. Sanki ayrılık Hansika yüzündenmiş gibi çıktı ki bu kesinlikle asılsız ve temelsizdir” dedi.

Hansika ayrıca şunları ekledi: “O kişiyi o sırada tanıyor olmam benim hatam olduğu anlamına gelmez. Bununla hiçbir ilgim yok. Tanınmış bir figür olarak, insanların onu bana göstermesi çok kolaydı. ve beni kötü adam yapmak. Ünlü olmak için ödediğim bir bedeldi bu.”

Sohael daha sonra 2014 yılında ilk kez evlendiğini, ancak bunun çok kısa bir süre için olduğunu açıkladı. Bir anda tüm ilgiyi üzerine çektiğinde şok olduğunu söyledi. “Ama sadece arkadaş olmamız ve birinin onun düğünüme katıldığı fotoğraflarını görmesi bu spekülasyonları başlattı.”

Hansika ve Sohael, 4 Aralık 2022’de Jaipur’daki Mundota Kalesi ve Sarayında yemin ettiler.
Düğün kutlamaları özel bir olay olmasına rağmen, birçok fotoğraf ve video sosyal medyada viral oldu.