Hansika Motwani, STR’den Ayrıldıktan Sonra Sohael Khaturiya’ya Evet Demesinin 7-8 Yıl Aldığını Açıkladı Simbu | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Hansika Motwani, Sohael Khaturiya ile evlendiğini açıkladığından beri haberlerde yer alıyor. Çift, geçen Aralık ayında Jaipur’daki Mundtota Kalesi ve Sarayı’nda dünyaevine girdi. Hansika, yeni röportajında, 2014’te popüler Tamil aktörü STR Simbu ile sert bir şekilde ayrılmasının ardından Sohael’in ona nasıl ikinci bir aşk şansı verdiğini paylaştı.
“Uzun yıllarımı aldı. Birine evet demek en az 7-8 yılımı aldı. Aşka inanırım. Romantik biriyim ama romantik biri olarak pek ifade edemem. Karşı tarafın tavrına inanırım. evlilik ve aşka inanç.Dürüst olmak gerekirse zamanımı aldım ve sonsuza kadar benim olacak birine evet demek istedim.Sohail geldi ve beni aşka daha da inandırdı.Beni sırılsıklam zıplattı ve ona aşık oldum. evet tanrı istediğini yaptı, ”dedi Hansika India Today’e.

Geçmiş ilişkisinden çıkardığı derslerden bahseden Hansika, her ilişkide yeni başlangıçlar olduğunu ve her ilişkinin kendine göre bir gelişme yolu olduğunu söyledi. Geçmişteki ilişkinin farklı olduğunu ve bittiğini ve şimdi Sohael ile farklı olduğunu ve kendi yolunun olduğunu ekledi.

Geçmişte Simbu, Hansika ile bozulan ilişkisinden bahsetmişti. Aktrisin mücadele ederken onu terk ettiğini ve tamamen kırıldığını söylemişti. İlişkileri halkın gözündeydi ve hakkında en çok konuşulan vakalardan biriydi. Simbu da Hansika ile evlenmeyi umuyordu ama işler planladığı gibi gitmedi. Ancak, ayrılmalarının ardındaki sebep hala bir muamma.

Aktris, Sohael ile evliliğinden belgelenen Hansika’s Love Shaadi Drama adlı realite şovunda, bir ilişki içinde olduğunu herkesin bildiğini söylemişti. Ancak bu sefer, biriyle ilişkisi olursa bunun evlilikle sonuçlanacağına kararlıydı.