T
tarzan rıfkı
Guest
son dönemdeki güzel motor kampanyaları hız kesmeden euro dolara rağmen yıllardır görülmeyen şekilde ilerliyor.benimde aaah ohh dedim çok güzel modeller bu kampanyada çeşit çeşit var gazada gelmiyor değilim martta 0km motor almama rağmen.çoğu kişi bu iyimi şu güzelmi diye sorular soruyor görüldüğü üzere.şu dönemde euro 5 motorlara sahip olan motorlara kampanya yok ise PARA VERMEYİN !!! cidden çok saçma ve riskli bir iş yapıyorsunuz.ocak tan itibaren euro 5 modeller satıcılara saplanıcak.bunu elden çıkartmak durumundalar o yüzden acele etmeyin yada kampanyadaki modellerden tercih edin.hem talep olmadığı için telef olucak bütün firmalar hemde biz daha uyguna motor alma ihtimallerimizi yükselticez.ama yanlış anlaşılmasın kampanya DIŞINDAKİ modellerden bahsediyorum.mesela dün arkadaşa ktm 390 adv aldık 279 bin tl ödedik.bu bir fırsattır o donanım ve tipteki bir motora göre açık ara en ucuz dolu güçlü adv motor budur.dün korlasın indirimide gördüm ducati monster 937 469 bintl veriyorlar.vallaha billaha benim horneti alan olsa gider alırdım
euro 5 motora sahip inanılmaz marka modeller var.bu bu diye ayıramayız uzar gider ama ilgilendiğiniz modeli satıcıya sorun euro 5.5 ise o zaten kampanyaya girmeyeceğinden tercih edebilirsiniz.ama hem bir fırsat yok hemde pahalıya satılıyorsa kesinlikle tercih etmeyin kazığı yemeniz çok ama çok kolay olur.satıcıyada inanmayın adam satmak zorunda salağı oynayacak tabiki yok böyle bir olay dese bile siz he he diyin sadece euro 5 5.5 detayını öğrenmesin kafi.mesela aklıma gelen yamaha modellerinden tracer 9 ve mt10 var.bunlar euro 5 motor diye biliyorum yanlışsam düzeltin eğer öyleyse çok acayip bir kampanyaya girmesi söz konusu olucak.850 bin tl mt10 ktm 1290 superduke gt 760 bin tl ye şu an satışta:queen::queen: katbe kat pahalı donanımlı bir motorun neredeyse 100bin tl uyguna satıldığını görebilirsiniz.motor arayanlarada tavsiyem kesinlikle aralığa kadar aldınız aldınız ocak ayından itibaren bayiye bile içeri almazlar sizi bunun intikamını acı acı alıcaklar
ale:
euro 5 motora sahip inanılmaz marka modeller var.bu bu diye ayıramayız uzar gider ama ilgilendiğiniz modeli satıcıya sorun euro 5.5 ise o zaten kampanyaya girmeyeceğinden tercih edebilirsiniz.ama hem bir fırsat yok hemde pahalıya satılıyorsa kesinlikle tercih etmeyin kazığı yemeniz çok ama çok kolay olur.satıcıyada inanmayın adam satmak zorunda salağı oynayacak tabiki yok böyle bir olay dese bile siz he he diyin sadece euro 5 5.5 detayını öğrenmesin kafi.mesela aklıma gelen yamaha modellerinden tracer 9 ve mt10 var.bunlar euro 5 motor diye biliyorum yanlışsam düzeltin eğer öyleyse çok acayip bir kampanyaya girmesi söz konusu olucak.850 bin tl mt10 ktm 1290 superduke gt 760 bin tl ye şu an satışta:queen::queen: katbe kat pahalı donanımlı bir motorun neredeyse 100bin tl uyguna satıldığını görebilirsiniz.motor arayanlarada tavsiyem kesinlikle aralığa kadar aldınız aldınız ocak ayından itibaren bayiye bile içeri almazlar sizi bunun intikamını acı acı alıcaklar