Onu sev ya da ondan nefret et, Kangana Ranaut göz ardı edilemez. Filmlerinden çok tartışmalarıyla gündemde kalan oyuncu, sektördeki meslektaşlarına karşı yaptığı ünlü(kötü)ifadelerden dolayı kendisini sık sık fırtınanın ortasında buluyor. Ancak, onun bir yetenek merkezi olduğuna ve sadık bir hayran kitlesine sahip olduğuna şüphe yok.
Son zamanlarda, 35 yaşındaki Twitter’da ilk #askkaganana oturumunu düzenleyerek hayranlarından sorular davet etti. “Tamam, bana soru sorun, Chandramukhi setlerinde öğle yemeği molası, bunu daha önce hiç yapmadım ama neden şimdi gidelim…” diyerek seansa başladı.
Oturumda oyuncu, kariyeri, oyunculuğu ve meslektaşları hakkında kapsamlı bir şekilde konuştu. Hatta aktör Kartik Aaryan’ı “Kartik kendi kendine ve kendi yolunu izliyor, herhangi bir kampın veya grubun parçası değil, havalı” diyerek övdü. Aktör, güneyde çalışma deneyimini paylaştı ve şöyle yazdı: “Bu benim üçüncü Tamil filmim ve beni tamamen kabul ettikleri için onu seviyorum. Bana profesyonel olduğumu, sakin olduğumu ve aklımı kendi işinize götürdüğümü söylüyorlar. , asla kimseyle konuşma.” Bollywoodias’ın sırf bu nitelikler için bana kibirli ve kaba #askkagna demesi komik.
Sadece bu değil, oyuncudan Hrithik Roshan (birkaç yıl önce birlikte olduğu bildirildi) ile Diljit Dosanjh arasında seçim yapması istendi. Ateşli açıklamalar yapmayan oyuncu, “Birinin aksiyon yaptığını, diğerinin şarkı videoları çektiğini sanıyordum, açıkçası onların oyunculuklarını hiç görmedim… Sadece onların oyunculuklarını görürsem… böyle bir şey olursa haber ver teşekkürler #askkagana”.Bu benim üçüncü Tamil filmim ve beni tamamen kabullendikleri için seviyorum, bana profesyonel olduğumu söylüyorlar… https://t.co/7LUZXNHTK4
— Kangana Ranaut (@KanganaTeam) 1676883739000
bu Kraliçe aktörden ayrıca aşk ve gerçek arasında seçim yapması istendi. “Gerçek… sen aşkı seçmezsin, aşk seni seçer, aşk güneş ışığı gibidir, seni ne talep eden ne de dışarı çıkaran lütuf gibi üzerine düşer… #askkagana”.Birinin aksiyon yaptığını, diğerinin ise şarkı videoları çektiğini düşündüm, dürüst olmak gerekirse, onların oyunculuklarını hiç görmedim… sadece bir gün yapabilirsem görebilirim… https://t.co/9lf1jhfq96
— Kangana Ranaut (@KanganaTeam) 1676884623000
İş yerinde Kangana var Acil durum sonraki, yine onun tarafından yönetildi. Filmde merhum Başbakan Indira Gandhi rolünü oynayacak.