Karan Deol, babası Sunny Deol ile ilişkisi hakkında: O çok mantıklı bir adam ve size her zaman doğru tavsiyeyi verecek | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Karan Deol, Bollywood’da sadece iki filmlik olabilir ama sektöre en iyi oyuncularından bazılarını vermiş bir aileden geliyor. Sunny Deol’un ‘Pal Pal Dil Ke Paas’ ile çıkış yaptıktan sonra genç oyuncu, ekran alanını Abhay Deol ile paylaştığı ‘Velle’de rol aldı. Yakında Dharmendra, Sunny ve Bobby Deol ile ‘Apne 2’de görülecektir.

ETimes, Karan’la samimi bir konuşma yaptı ve burada aktör, kendisinin süperstar babasıyla, paylaştıkları bağla ve sektörde örnek aldığı oyuncularla karşılaştırıldığını söyledi. alıntılar…

‘Velle’ bir yılını tamamladı. Nasıl hissettiriyor?

Hala dün gibi. Bir yılın uçup gittiğine inanamıyorum.

Peki ya film size gerçekten çekici geldi?

Karakterim Rahul’ın filmdeki hali, filmde karşılaştığı mücadeleler ve içine düştüğü durumlar beni cezbeden şeydi. Bununla özdeşleşebiliyordum çünkü okul ve üniversite hayatımızın bir noktasında böyleydik. Filmdeki her şeyi kıza yardım etmek için yaptı. Bu yüzden karakterin tüm yolculuğu, özellikle de iki arkadaşıyla olan dostluğu bana çekici geldi.

Abhay Deol ile ekran alanını paylaşma deneyiminiz nasıldı? Siz ikiniz gerçek hayatta ne kadar yakınsınız?

Onunla çalışmak harika bir deneyimdi. Chacha’mdan çok şey öğrendim. O farklı bir kalibrede bir aktör ve sadece onun yanında olmak bile pek çok şeyi anlamama yardımcı oldu. Bunu seviyorum çünkü ekran alanını bir aile üyesiyle paylaşmanız nadirdir. Bunlar, hayatınızın geri kalanında besleyeceğiniz anılardır.

228657258_1340046763106779_5217813425843798994_n

Kıdemli bir oyuncu olduğu için sete gitmek oldukça kolaydı. Epeyce film yaptı, bu yüzden bağlantı kuruldu. Setteki herkesle rahat hissetti ve genel olarak iyi bir deneyimdi.

Seni filmde gördükten sonra birçok kişi genç Sunny Deol’u hatırladı. Bu tür bir karşılaştırma sizi cesaretlendiriyor mu yoksa bir oyuncu olarak üzerinizde daha fazla baskı oluşturuyor mu?

Onun oğlu olduğum için, her zaman bir şekilde onun gibi olacağım. Bunun görmezden gelemeyeceğiniz bir şey olduğuna inanıyorum. Ne kadar çok çalışırsan, bireysel kişiliğinin o kadar çok ortaya çıktığına inanıyorum. Bu hayatın bir parçası.

İlk çıkışını babanın yönlendirmesiyle mi yaptın? Deneyimin nasıldı?

Bu deneyim harikaydı çünkü babam bana bir platform verdi. Kariyerimin geri kalanında temellerimi sağlamlaştırdı. Çok duygusal bir deneyimdi. İlk filmimdi. İlk kez kamera karşısına geçtim. Yani bir şeyi ilk kez yaptığınızda, duygularınızın zirvesindesiniz. Bana çok şey öğretti ve hayatım boyunca benimle kalacak.

Sette ona baban gibi değil de yönetmen olarak hitap etmek ve ona yaklaşmak zor muydu yoksa setteyken doğal olarak mı geldi?

Çok kolaydı çünkü kapıları soru sormanız için her zaman açıktı. Neden kimsenin ona soru sormadığına şaşırmıştı. Bir karakterin neden bunu yaptığını, bir sahnenin neden onun gibi çekildiğini ona sormamızı istedi. O açık bir kitaptı. Sektörde yıllar içinde edindiği tüm deneyimle bize mümkün olduğunca çok şey öğretmek istedi.

Ailende kime en yakınsın?

Ben babama en yakınım. Yıllar geçtikçe çok daha yakınlaştık. Birlikte bir film yapmak ve bu yolculuğa çıkmak aramızdaki bağı daha da güçlendirdi. Bir baba olarak çok makul bir adamdır ve size her zaman doğru tavsiyeyi verecektir. Künt tonundan hoşlanmayabilirsin ama mantıklı olarak haklı olduğunu anlayacaksın. Buna saygı duyarım. Onun uğruna asla bir şey söylemeyecek. Sana karşı her zaman dürüst olacak. Size daha önce de söylediğim gibi kapıları her zaman açık. Hayatınızın herhangi bir alanında karşılaştığınız sorunlar ne olursa olsun, yanınızda olduğundan emin olacak ve size en iyi şekilde yardımcı olacaktır. Sahip olduğu türden bir deneyim, bundan çok şey öğreniyorsunuz. O her zaman önemser ve verir. Her zaman önce diğerini düşünür. Bu senin için babam.

309877381_445856320744914_6664975164337735351_n

Oyuncu bir aileden geldiğin için sinemaya ilgin olması normal miydi yoksa başka tutkuların var mıydı?

Büyüdüğünüzde, zihniniz pek çok olasılığa açıktır çünkü henüz yaşamınızla ne yapmak istediğinize karar verebileceğiniz olgunluk düzeyine ulaşmamışsınızdır. Ama 16-17 yaşımdayken bunun ilgimi çeken bir şey olduğunu fark ettim. Zanaat sevgim artmaya başladı. 18 yaşıma geldiğimde dışarı çıkıp bunu yapmak istediğimi söylemem gerektiğini biliyordum. Öylece durup hayatın akışına bırakamazdım.

Babanız veya dedenizle film setlerini ziyaret ettiğiniz anılarınız var mı?

Babam Haydarabad’da çok atış yaptı. Haydarabad’daki film setiyle ilgili güzel anılarım var. Babam o filmi yönettiğinde ‘Dillagi’ setindeydim. Ancak o zamanlar çok gençtim. O zamanlar, insanların neden aynı cümleleri birden çok açıdan tekrarladıklarını merak etmiştim.

Apne_2_Dharmendra_Sunny_Deol_Bobby_Deol.

Yakında ‘Apne 2’de büyükbabanız, babanız ve amcanızla ekran alanını paylaşacaksınız. Bize bundan bahset. Hayranlar filmin ikinci bölümünden ne bekleyebilir?

Hayranların ilk bölümde sevdikleri şey elbette ikinci bölümde de devam edecek. Bu bir aile dramı. Şu anda ayrıntılara giremem ama tek söyleyebileceğim, ilk bölümle aynı öze sahip olduğu için hayranların ikinci bölümü de sevecekleri. Günümüze uygun bazı değişiklikler yaptık. İlk bölüm uzun zaman önce yapıldı ve o zamandan beri filme alma ve film yapımı gelişti.

Oyuncuların yanı sıra, ailenizde Bollywood’da örnek aldığınız veya hayran olduğunuz birileri var mı?

Vicky Kaushal, Rajkummar Rao ve Ranbir Kapoor dahil olmak üzere harika bir iş çıkaran epeyce oyuncu var. Dışarıdaki tüm genç tugay harika. Hepsine saygı duyuyorum. Her performansta çıtayı yükseltiyorlar.

OTT Hindistan’da çiçek açtı. Ortamı keşfetmeye açık mısınız?

Normalde yapamayacağın roller alıyorum. Daha çok karakter odaklı hikayelerin parçası oluyorsunuz. Bu çok heyecan verici ve kendimi o ortama teslim etmek istiyorum. Size bir aktör olarak konfor alanınızın dışına çıkma şansı veriyor ve kendiniz hakkında bilmediğiniz şeyleri keşfetmenize yardımcı oluyor.

Sıradaki ne?

Şu anda senaryoları okuyorum ve umarım heyecan verici bir şey çıkar. Hayatımın o noktasındayım ki, içimden bir ses bunun harika olduğunu söyleyene kadar buna girmeyeceğim.