Karan Johar, Kabhi Alvida Naa Kehna’da Shah Rukh Khan ve Rani Mukerji’nin Mahrem Sahneleri Üzerine Aditya Chopra İle Büyük Bir Kavgayı Anımsıyor | hi

Doğal

New member

Karan Johar geçenlerde Aditya Chopra ile 2006 yapımı yönetmenlik filmi Kabhi Alvida Naa Kehna’daki Shah Rukh Khan ve Rani Mukerji’nin seks sahnesi üzerine büyük bir kavga ettiğini hatırladı. Karan, Aditya’nın Hint halkının bunu kabul edip etmeyeceği konusunda endişeli olduğunu söyledi.
“O sekansı çekiyordum ve kar yağmış bu büyük mekandaydım ve Adi beni aradı. ‘Dinle, son birkaç gündür bunu düşünüyordum ve gerçekten aklıma takıldı’ dedi. kafa. seks yapmaları gerektiğini düşünme. Hindistan’ın bunu kabul etmeyeceğini düşünüyorum. Konuya gelmeleri ve geri çekilmeleri gerekiyor çünkü bundan suçlular,” dedi Karan All About Movies podcast’inde.

Devam etti, “‘Hayır, yapacağım. Nasıl bir ilişki içinde olursun ve seks yapmazsın?’ Bu yüzden telefonda büyük bir kavga ettik ve bu konuda isyan ettim. Çok sonraları, filme oturduğumda bunu düşündüm ve geriye dönüp baktığımda onun haklı olduğunu hissediyorum. Görsel olarak falan değil. ama ticari olarak. Fiziksel olarak yakın bir ilişkiyle devam etmeselerdi, ülke aşk hikayesine çok daha açık olurdu diye düşünüyorum.”

2016’da Karan, zamanda geriye gidip bir filmde değişiklik yapıp yapamayacağını sormuştu, bu Kabhi Alvida Naa Kehna olurdu. Bir film yapımcısı olarak kusurlu filmle ilgili bazı şeylerden pişmanlık duyduğunu söylemişti. Hatalarını da kabul etti ve yeni, ilginç ve çığır açan bir şey yapmaya çalıştığını söyledi.