Kargo bisikleti okul otobüsünü engeller ve ağ kaynar

BasriBey

Global Mod
Global Mod
trafik olayları
Kargo bisikleti okul otobüsünü engeller ve ağ kaynar

doğruların hesaplaşması

© Twitter Ekran Görüntüsü

kramper-gernot

Twitter hesabı “Kurierprinzessin” şirret oldu. Bir otobüs kargo bisikletine yol verdiğinde, prenses öylece durdu ve inatçı hesaplaşmayı belgeledi.

Bir Twitter gönderisiyle, “kurye prenses” ağı kaynama noktasına getirdi. Gönderi, bir milyondan fazla tıklama ve 60.000’den fazla etkileşim oluşturdu. Üzerinde ne görüyorsunuz: Küçük bir sokakta pembe bir tane var. Kargo bisikleti, önünde bir koç – hiçbiri bir yere varamıyor. Bu ara sıra olur, ancak “kurye prenses” de otobüsü bloke etmekten gurur duyar.

“Bu sabah bir @LaSuze anı yaşadım ve bu #kibirli ve #küstah otobüs şoförüne hala #kızgınım🤮, zamanım olsaydı şansımı denerdim🤪

Acımasızlar için düşünce?

Ne oldu? Yol belli ki dar. İki araba yan yana sığmaz, otobüs ve bisiklet de. Elbette “kurye prenses” inip bisikleti kaldırıma itebilir ve böylece durumu çözebilirdi. Bu arada, patikada araba kullanmanıza izin verilmiyor ama o istemedi, onun yerine durdu. Ve otobüsün güveç yapmasına izin verin. 15 dakika uzunluğunda. Kendi ifadesine göre daha uzun sürebilirdi ama polisin gelmesini bekleyecek zamanı yoktu. Otobüs normal serviste kullanılmadı, bir okul sınıfını ve bir öğretmeni taşıdı.

Prensesin belli bir inatçılığı inkar edilemez ve beklendiği gibi tüm sürücülerin öfkesi onun hesabına patlak verdi. Ama aslında daha karmaşık görünüyor. Darboğaz iyi bilinmektedir ve trafik işareti 308 “karşıdan gelen trafiğe öncelik” ile açıkça işaretlenmiştir. Otobüsün kırmızı oklu tarafı vardır, tekerleğin beyaz tarafı vardır – yani öncelik. Otobüs beklemek zorunda kalacaktı ama görünüşe göre bunu istemiyordu. Ayrıca prenses zaten darboğazda olduğunu, otobüs şoförünün onu orada gördüğünü ve yine de kasıtlı olarak darboğaza girdiğini belirtiyor. O zaman bu muhtemelen çok fazlaydı. Nasılsa acımasız. Orada bir araba, hatta çöp kamyonu olsaydı, otobüs şoförü kesinlikle beklerdi. Ama en güçlünün yasasına güvendi ve tekerleğin pes edeceğine bahse girdi. En azından bir okul sınıfını taşıyan profesyonel bir sürücü için sorgulanabilir bir tutum. Belli ki adam için geri dönmek söz konusu bile değildi.

haklıların savaşı

Ve kurye prenses? Karşılıklı değerlendirmeyle – sonuçta, Karayolu Trafik Yasası’nın 1. paragrafı – açıkça o şekilde düşünmüyor. Bilerek başkalarını sokaktan uzaklaştırmak isteyen birinin aynı zamanda acımasız niyeti için “düşünülmesini” istemesi elbette biraz çılgınca.

Sonuç olarak, bu daha fazla Alman olabilecek bir trafik çatışmasıdır: bir taraf “daha fazla beygir gücü aynı zamanda daha fazla geçiş hakkıdır” zihniyetinde ısrar ederken, diğer taraf “Ne pahasına olursa olsun haklarımda ısrar ediyorum” zihniyetine sahip.

#Konular