Geçen yıl, Kannada yıldızı Kiccha Sudeep, Ajay Devgn ile Hintçe ve onun ‘ulusal dil’ statüsü konusunda anlaşmazlığa düştükten sonra manşetlere taşındı. Daha sonra Kiccha, iki oyuncunun baltayı gömdüğünü açıklığa kavuşturmuştu. Şimdi Kiccha, en sevdiği aktris Kajol ile çalışmak istediğini dile getirdi ve kocasının ondan nefret etmesini sağlayamayacağını söyledi.
Kiccha’ya Ajay ile yaptığı rezil ulusal dil tartışması sorulduğunda, Kannada süperstarı meselenin sadece bir bakış açısı meselesi olduğu için kapandığını düşündüğünü söyledi. Daha sonra Kajol’un en sevdiği aktris olduğunu söyledi ve CNN-News18’e, “Kocasının (Ajay Devgn) benden nefret etmesine izin vermemek için Kajol ile çalışmayı dört gözle bekliyorum.”
Ayrıca, “Bu bir çatışma değil, bir grup. Kajol’un benimle çalıştığını ve Ajay’in her zaman bir görüntülü görüşmeye baktığını hayal edin. Bunun olmasını istemiyorum. Ajay Devgn benim en sevdiğim aktör, değil mi? Şu anda.”
Twitter tartışmalarından sonra herhangi bir etkileşimde bulunup bulunmadıkları sorulduğunda Kiccha, “Hepimiz iyiydik. Günün sonunda, kılıç tutmuyor, dövüşmüyor ve birbirimizi öldürmüyoruz. Bu bir tartışma konusu. ve herkesin içinde oldu. Yani savaşlar için değildi. Orada olanlar orada çok tatlı bir şekilde sona erdi. Hepimizin anlayabileceği bir dilde, İngilizce. Yani sorun değil. Tanıştığımızda, muhtemelen sahip olacağız. birlikte bir içki.”
Görüşmeci, Kiccha’yı Ajay’i arayıp aramadığı konusunda daha fazla ısrar edip netleştirdiğinde, Vikrant Rona oyuncusu, “Telefon numarası bende yok. Varsa konuşabiliriz” dedi. Sonra ekledi, “Aslında ben daha çok Kajol’un şarkısıyla ilgileniyorum. Bu işe yararsa benim için de geçerli olur.”