Michael Schumacher’in yarış pistinden uzak hayatı

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Michael Schumacher’in kazadan önceki hayatına baktığınızda, onun her zaman adrenalin peşinde olduğu izlenimini hemen edinirsiniz. Birçok Formula 1 dünya şampiyonunun peşinde olduğu neredeyse her hobi hızla ilgiliydi. Dünyanın en ünlü yarış serisinin sert padoku, yarış pistinde bile onun için çok sıkıcıydı ve eski günlerin saf yarış deneyimini arıyordu. Onu motosikletin üzerinde buldu. Zaman zaman Schumi, Uluslararası Alman Motosiklet Şampiyonası’nda (IDM) yarışmayı bile denedi.

Ancak çeşitli röportajlarda bunların hiçbirinin bir sonraki vuruş için doyumsuz bir arayışla ilgisi olmadığını ortaya çıkardı. Örneğin o dönemde bir “Bild” okuyucusunun ölmekten korkup korkmadığına ilişkin sorusuna şu yanıtı vermişti: “Ölmekten korkmuyorum, hayır. Kadere, hayatınızı ona göre yaşamanız gerektiğine inanıyorum. kendi zevkinize göre. Meşhur kiremit düşerse zaten etkileyemezsiniz. Bu yüzden kumarbaz olmanıza gerek yok ama kendinizi evinize de gömemezsiniz. Bu benim her zaman inancımdı.”

Her şeyden önce Michael Schumacher eğlenmek istiyordu

Başka bir röportajda kadere olan inancını doğruladı ve bunun asla adrenalinle ilgili olmadığını, her şeyden önce eğlenceyle ilgili olduğunu garanti etti. Eğer arıyorsa, özellikle paraşütle atlama yoluyla tekmeyi bulduğu söylendi.

Özellikle geçirdiği kazayla bağlantılı olarak Michael Schumacher’in çok umursamaz ve kendini beğenmiş olduğu yönünde söylentiler dolaşıyor. Bu, yakın zamanda onunla tanışan TV sunucusu Kai Ebel gibi arkadaşları tarafından kanıtlanmıştır. yıldız Schumacher hakkında konuştuk, kesinlikle geri döndük.

Schumacher’in kazasından sadece birkaç gün önce Kai Ebel bir etkinlikte onunla konuştu. Bu, Formula 1 efsanesiyle bugüne kadarki son röportaj olacaktı.

© sportfotodienst / Imago Görselleri

RTL’ye verdiği röportajda Ebel, Michael’ın kayak pistiyle ilgili abarttığı suçlamasını şöyle anlattı: “Michael’ın orada yaptığının adrenalinle hiçbir ilgisi yoktu. Bir pistten diğerine saatte 20 kilometre hızla gitmek istiyordu. Şöyle bir şeydi.” Bu her tatilcinin başına gelebilir, bu sadece korkunç bir kazaydı.”

Michael Schumacher gibi bir aile babasının dikkatsizce kendisini tehlikeye atması da tamamen saçma görünüyor. Sadece kısa süreli hobileri vardı ama daha fazlası yoktu.

Bunların ne olduğunu galeriden öğrenebilirsiniz.