Mugdha Godse kendisini “tesadüfen bir aktör” olarak tanımlıyor; diyor ki: ”Moda’ için çekim yaparken içimde bir aktör doğdu’ | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Hiçbir zaman oyunculuk hırsı beslememiş olsa da, Madhur Bhandarkar’ın “Fashion” adlı filmiyle hayalindeki çıkışını yaptıktan sonra Mugdha Godse için geri dönüş yoktu. Bugün aktris sadece oyunculuk yeteneğini kanıtlamakla kalmadı, aynı zamanda kendisini Bollywood’un en iyi oyuncularından biri olarak kanıtladı. ETimes ile ücretsiz bir sohbette sektörün yıldız sistemi, Bollywood’da en yakın olduğu kişiler, fitness mantrası ve daha fazlası hakkında konuştu. alıntılar…

Sektördeki galaksi yavaş yavaş değişiyor. İçerik bugünlerde kraldır. Bir oyuncu olarak bu değişimi nasıl değerlendiriyorsunuz?
İçeriğin her zaman kral olduğuna ve bugün bile öyle olduğuna inanıyorum. Ancak şimdi daha belirgin hale geldi. Galaksi hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Benim için önce içerik sonra oyuncular gelir. Her şeyin içeriğe ve farklı insanlarla çalışmaya dayalı olduğu bu dönemin bir parçası olduğum için bir oyuncu olarak çok mutluyum. Bir oyuncu olarak bu kesinlikle bir artı çünkü içerik iyiyse oyuncu olarak başarılı oluyorsunuz. Bu, tüm oyuncuların istediği bir şey.

Bu günlerde, hevesli oyuncular çıkış yaptıklarında her şeye tamamen hazırlıklı geliyorlar. Ama çıkış yaptığında durum böyle değildi. Şu an ilk çıkışını yapıyor olsaydın, nasıl bir filmin parçası olmak isterdin?
Kalkınan oyuncular her zaman çok fazla hazırlıkla gelirler. Her zaman öyleydi. Hrithik Roshan piyasaya sürüldüğünde, büyük bir aşk hikayesine hazırdı. Bana gelince, ben bir aktör oldum. Az önce Madhur Bhandarkar’dan bir teklif aldım ve ‘Fashion’ için katıldım. Benim için de sürpriz oldu. Rolün hakkını verebileceğimden emin değildim ama bu süreçte içimde bir oyuncu doğdu. Zaten orada olup olmadığından emin değilim ve bunun farkında değildim. Benim için bir keşifti.

Bu yüzden bugün kendimi lanse etmem gerekse, pek çok tonu olan harika bir karakter seçerdim. Karakterin ana karakter olup olmaması önemli değil. Hikayeyi bir arada tutan harika bir karakter olmalı. Oradan büyümeye devam edeceğim. Önemli olan ilk çıkışın değil, çıkışından sonra yaptığın on film seni iyi bir aktör yapıyor. Her film çizdiğinizde, bu yeni bir savaştır.

Sektörden zaman zaman takıldığınız arkadaşlarınız var mı?
En iyi arkadaşım ortağım Rahul Dev. Birlikte yaşarız. En çok onunla takılıyorum. Aftab Shivdasani gibi sektörden birçok yakın arkadaşı var. Evimize geliyor ve hep birlikte takılıyoruz. Ben şahsen çok özel bir insanım, bu yüzden çok az arkadaşım var. Modellik günlerimden birkaç tane var ve bu sektörden gelen birkaç tane daha var, ancak mutlaka oyuncu değil.

Hollywood'un (12)

Birçok tanıdığım ve birçok Marathi aktörüm var. Yeni projeleri birlikte tartışıyoruz. Onlara arkadaş mı yoksa meslektaş mı demeliyim bilmiyorum ama tanıştığımızda sınır yok ve çok fazla bağlantı var.

Oyunculuk dışında neler yapıyorsunuz, yapmaktan hoşlandığınız ve keyif aldığınız neler var?
Oyunculuğun yanı sıra modelliği de seviyorum. Manevi öğretmenimden meditasyon ve rehberlik almayı seviyorum. Bize öğrettiği meditasyon yapmayı ve şarkı söylemeyi seviyorum. Bana çok fazla huzur ve zevk veriyor. Devam etmemi sağlıyor. Bazen o desteğe ve güce ihtiyaç duyarsın. Ayrıca, oyuncu olmanın önemli bir parçası olan egzersiz yapıyor ve formumu koruyorum.

Mugdha Godse’nin fitness mantrası nedir?
Böyle bir mantra yoktur. Fitness bir yaşam tarzıdır. 16 saat aralıklı oruç tutuyorum. Gluten ve şeker yemiyorum. Bunu pandemiden beri takip ediyorum. Benim için gerçekten iyi çalıştı. Çok fazla bitki çayım var. Sert bir şey yapmıyorum. İyi ve zamanında yediğimden emin olurum. Ayrıca takviye yerine ghar ka khana ve orijinal beslenmeyi tercih ederim, bunları tercih ederim.

Trendi takip etmek mi yoksa moda söz konusu olduğunda rahatınıza mı bağlı kalmak istiyorsunuz?
Neyin trend olduğunu kesinlikle görmek isterim. Günümüzde yüksek belli pantolonlar ve crop toplar bir trend ve her vücut tipine yakışıyor. Her zaman topuklu giymek gibi bazı trendler de var. O trendi hiç takip etmedim. Neyse ki sneaker modası geldi ve ben bundan çok mutluyum. Hangi akım hoşuma giderse onu takip ediyorum. Benim için rahatlık anahtardır.