Ny’de taze enerjiyle kendinizi amacınıza adayın: Ls öğrenciler için konuşmacı | Jaipur Haberleri

MuzMo

New member
KOTA: Ebeveynlerin çocuklarının koleji ve koçluk alma konusunda artan endişelerini hissediyorum. Kota artan sayıda öğrenci intiharının ortasında, Lok Sabha Sözcüsü ve Kota-Bundi Milletvekili Om Birla, Cumartesi günü Yeni Yıl Arifesinde Landmark City’ye ulaştı ve öğrenci koçluğuyla etkileşime girdi. Birla, öğrencilere Kota’da gerginlik ve stres olmadan eğitim almaları ve kendilerini güvende hissetmeleri çağrısında bulundu.
“Öğrencilerin bunalmasına ve gergin olmasına gerek yok, hayat mücadele etmek, meydan okumak ve sınavlara girmek içindir” diyen Birla, hedefine kararlı olanın ona ulaşmak için çok çalıştığını, başardığını, asla başarısız olmadığını sözlerine ekledi. Birla, öğrencileri yeni yılda neşeli ve pozitif kalmaya, taze bir enerji ve kararlılıkla kendilerini hedeflerine adamaya çağırdı. Öğrencilerle sohbet eden Birla, ülkenin farklı yerlerinden milletvekillerinin mecliste görüşmek üzere kendisini ziyaret ettiklerinde; ona her zaman kendi eyaletlerinin burada okuyan çocukları hakkında konuşurlar ve sağlıklarını sorarlar. LS Sözcüsü Birla, “Soruşturmalarında (milletvekillerine) ülkenin hemen her yerinden Kota’ya gelen öğrencilerin Kota’nın kendilerine ait bir yer olduğunu hissettiklerini söylüyorum” dedi.
Birla, öğrencilere “Kota’da yaşayan her aile sizin aileniz ve hepsi sizinle ilgileniyor” dedi.
Birla, yerel ofisinin ve Yeni Delhi ofisinin telefon numaralarını vermeleri konusunda güvence verdi ve öğrencilerden başları belaya girdiğinde ya da başları belaya girdiğinde kendisine haber vermelerini istedi. Birla, “Her derdin çaresi, çözümü bende, sen yeter ki bana gel” dedi. Birla ayrıca eski cumhurbaşkanı APJ Abdul Kalam’ın önce askere alınmak için gittiği ancak seçilmediği örneğini de aktardı. Daha sonra dünyanın büyük bir bilim adamı ve ülkenin başkanı olmak için yükseldi.