Pradeep Sarkar’ın ölümü tüm film endüstrisini şok etti. En iyi yönetmen son nefesini 24 Mart sabah 3:30’da verdi. 68 yaşına girdi.
ETimes, 2005 yılında ilk yönetmenlik denemesi ‘Parineeta’da kendisiyle birlikte çalışan Raima Sen ile temasa geçti. Aniden ölümü hakkında konuşan Raima şok içinde bize şunları söyledi: “Geçenlerde bir ödül aldım. Kabul konuşmamda bazı yönetmenlerin isimlerinden bahsetmiştim. , Vinay Shukla ve Pradeep Sarkar dahil. Her ikisi de Vinay ve Pradeep’e bir klip gönderdim. Vinay benimle gurur duyduğunu söyleyerek yanıt verdiğinde, Pradeep efendimin neden yanıt vermediğini merak ettim.”
Daha da detaylandırarak ekledi: “Sabah WhatsApp’ından vefat ettiğine dair bir mesaj aldım. Eşine telefonda mesaj attım ve o da haberi doğruladı. O da bana klibimi gördüğünü ve onu beklediğini söyledi. onu göster.”
Raima, güzel yönetmenle güzel anılarını paylaşarak, “‘Chokher Bali’den sonra Mumbai’ye geldim. Birlikte birçok reklam filmi çektik. Vidya Balan ve ben her zaman ofisinde bulunduk. Sonra Parineeta oldu. Vidya, Bay Pradeep ve ben bir aile gibiydik.Eklavya: The Royal Guard’ı bile birlikte çektik.Dada’nın kalbi çok duygulandı.Vidya ve ben çekimler sırasında ona sürekli şakalar yaptık.Sürekli iletişim halindeydik.Ne zaman bir reklam çıksa , beni arayacaktı.”
Aktris bir örneği hatırlatarak, “Beni ‘Eklavya’ yapmaya ikna eden oydu. Ekran testleri yapmaktan çekinirim ve bunu biliyordu. Akıllıca bir set kurdu, kameramanlar getirdi ve çekim yapıyormuşuz gibi yaptı. … bir sahne. O sahneyi yaptım. Minibüse geri döndüğümde aynı kostümü giyen iki aktris daha gördüm. Beni aldattığını anladım. Her zaman benim için savaştı.”
Raima şöyle devam etti: “İlk karantinadan sonra onu aradım ve evinde buluşmaya gittim. Benim hep deli olduğumu düşündüğü için bana hep deli dedi. Onunla tanıştığımda biraz normal göründüğümü söyledi ve bana normal olup olmadığımı sordu. aşık falan. Bir film yapacaktı ve benim için bir şeyler üzerinde çalıştığını söyledi. Onun için bir şarkı yapmamı istedi,” diye açıkladı Raima.
“Önceki gün neden aniden onu düşündüm ve o ödül videosunu onunla paylaştım bilmiyorum. Benimle gurur duyacağını düşündüm. İkimiz de Bengalliyiz ve ortak bir yemek sevgimiz var. Yapacağım. “Gitmesine çok şaşırdım. Kendisiyle tanışamadım bile. Telefonda görüştük ama görüşmeyeli uzun zaman oldu.”
“Şu anda Kolkata’dayım ve cenazesine yetişemedim. Ancak 29 Mart’ta Mumbai’ye uçmayı planlıyorum. Eşi perişan olmalı. Onu ziyaret edeceğim. Ama yapacak olması çok üzücü. .” orada olmayın,” diye bitirdi sözlerini.