Rajkumar Santoshi Sıradaki Jisne Lahore Nahi Dekha Olduğunu Onayladı – Özel | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Rajkumar Santoshi’nin bir sonraki filmi, beğenilen oyun yazarı Asghar Wajahat’ın yazdığı Jis Lahore Nai Dekhya O Jamyai Nai’ye dayanacak. Bugün Mumbai’deki beş yıldızlı bir otelde yaklaşmakta olan Gandhi Godse: Ek Yudh’u tanıtan ETimes’a konuşan Santoshi, bu gelişmeyi doğruladı. “Asghar Wajahat ile temas halindeydim, çok saygın bir yazar ve oyun yazarı. Jis Lahore Nai Dekhya O Jamyai Nai adlı oyununa dayanan bir film yapıyorum” dedi.
Bu haber, Santoshi’nin yakında çıkacak olan filmi Jisne Lahore Nahi Dekha’da Sunny Deol’un Anil Kapoor’un yerini aldığını İLK bildiren geçtiğimiz yılın Aralık ayında ETimes’ın Big Exclusive’ini doğruluyor. Bu hikayeyi aşağıdan okuyabilirsiniz:

https://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/hindi/bollywood/news/sunny-deol-replaces-anil-kapoor-in-jisne-lahore-nahi-dekha-patch-up-with-rajkumar-santoshi-is- nihayet-resmi-özel/articleshow/96252963.cms

Santoshi’nin şu anki filmi Gandhi Godse: Ek Yudh da Wajahat’ın çalışmasına dayanıyor. “Jis Lahore Nai Dekhya ile yapılan görüşmeler sırasında Asghar ji, [email protected] için başka bir oyun önerdi. Oyunu okuduğumda, bunun beyaz perde için yapmanız gereken bir şey olduğuna hemen karar verdim.”
ETimes size daha önce Jisne Lahore Nahi Dekha’nın Deepak Sharma (PVR’nin dağıtım başkanı) ve Rajiv Malhotra (MuktaA2’nin sahibi) arasında ortak bir çaba olacağını söyledi. Hem Sharma hem de Malhotra, Santoshi’nin yazdığı ve her yönüyle eksiksiz olan senaryoya bayılıyor.

Sunny Deol ve Santoshi, birkaç yıl önce bir anlaşmazlıktan sonra bir araya gelmişlerdi. Geçmişte Ghayal, Damini ve Ghatak gibi klasiklerde işbirliği yaptılar. Şimdi tüm gözler Jisne Lahore Nahi Dekha ve Santoshi’nin Andaz Apna Apna’nın dolaylı devamı niteliğindeki Ada Apni Apni adlı diğer büyük iddialı projesinde.

https://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/hindi/bollywood/news/rajkumar-santoshis-next-is-ada-apni-apni-a-spiritual-sequel-to-andaz-apna-apna-exclusive/articleshow/ 97029515.cms