Ram Charan, biyografik filminde Virat Kohli’yi oynamayı çok istediğini söylüyor: Ben de benziyorum | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Telugu oyuncusu Ram Charan, yönetmen SS Rajamouli’nin küresel bir fenomen haline gelen başyapıtı RRR sayesinde artık küresel bir yıldız haline geldi. Film, Ram ve Jr NTR’nin oynadığı Naatu Naatu için En İyi Orijinal Şarkı kategorisinde Oscar ödülü almayı başardı. Ram ekranda birkaç rol oynamasına rağmen, oyuncu bir spor biyografisinde çalışma arzusunu dile getirdi. Seçme şansı verilirse eski Hintli kaptan Virat Kohli’yi oynamayı çok seveceğini de sözlerine ekledi.
Ram, oynamak istediği bir rol sorulduğunda, “Sporla ilgili herhangi bir şeyi oynamak isterim. Uzun zaman oldu. Belki sporla ilgili bir film olabilir,” dedi. Kendisine Virat adı takdim edildiğinde, India Today Conclave’de şunları söyledi: “Harika, o ilham verici bir ruh. Bir şans bulursam, ben de aynı göründüğüm için harika olacağını düşünüyorum.”

Ram’ın açıklaması, Hindistan ile Avustralya arasındaki ilk ODI sırasında Virat’ın Naatu Naatu’nun kanca adımını gerçekleştirirken görüldüğü bir zamanda geldi. Oyuncular Aussies için sahaya çıkarken ticari marka adımlarını attı.

#ViratKohli bu çılgınlık Yapıyor #NaatuNaatu #rrr #RamCharan #jrntr #INDvAUS @imVkohli @ImRo45… https://t.co/fbO5VFm2i1

— Telugu kasiyeri (@TCinemaFun) 1679052355000
Ayrıca Hollywood özlemlerinden de bahsetti, ancak ayrıntıları paylaşmaktan kaçındı. “Bilmiyorum efendim. Los Angeles’ta öyle dediğim yerde bırakırdım. Üzerinde çalışıyoruz. Ama bir şey söylemek için erken. Her şey bir süreç. Olsun. Olacak. Annem nazar nahi diyor. lagna chahiye (Annem nazar olmaması gerektiğini söylüyor) Herkes yeteneğe değer verilen bir sektörde çalışmak ister” dedi.