Rani Mukerji ve kocası Aditya Chopra, kişisel yaşamları konusunda her zaman mütevazı kaldılar. Çift, 7 yaşındaki kızları Adira’nın ebeveynleri. Rani kısa süre önce çıkan filmi Mrs Chatterjee Vs Norveç’in tanıtımını yapmakla meşgulken, aktris, her ikisi de çalışan ebeveyn oldukları için Adira’yı büyütmenin zorluklarından bahsetti.
Adira’nın zaten anlayışlı bir kız olduğunu, ancak bir anne olarak işini ve çocuğunu dengelemek için bilinçli bir seçim yaptığını söyledi. Evde eğitime başlayan Adira ile seyahat etmesi onun için daha kolay olduğu için pandeminin kendisine kılık değiştirmiş bir lütuf olarak geldiğini söyledi.
“Şimdi bir film yaptığımda zorlayıcı olacak. Adira şu anda 1. sınıfa gidiyor ve 2. sınıfa gidiyor, bu yüzden tabii ki onun okula gitmesine izin veremeyiz. Bu yüzden kaçmak için gücümü geliştirmeye başlamalıyım. Rani, India Today’e şunları söyledi:
Yılda bir film çekmeye karar verdiğini çünkü eve dönmesinin, Adira ile vakit geçirmesinin ve onunla ev ödevi yapmasının önemli olduğunu söyledi. Pek çok annenin yapamadığı gibi, gününü buna göre planlayabildiği için minnettar.
“Eve zamanında gitme seçeneğim olmadığı günler oluyor, bu yüzden bir profesyonel olmayı seçerseniz, hazırlanmanız gereken bazı fedakarlıklar var. Çocuğunuzun anlamasını sağlamanız gereken şey de bu.” “Anlamalarına izin verirseniz anlayacaklarını düşünüyorum. Benim durumumda, hem Adi hem de ben çalışan ebeveynleriz, bu nedenle Adira, iki profesyonel ebeveyni olduğu konusunda iyi bir yetiştirme anlayışına sahip” diye ekledi.