Kıdemli aktör Ranjeet, Hint film endüstrisinde tüm zamanların en popüler kötü adamlarından biridir. Olumsuz karakterleri nedeniyle halktan büyük bir sevgi ve takdir görmesine rağmen, ekrandaki tecavüzcü imajının kişisel hayatı üzerinde büyük etkisi oldu.
Geçenlerde Kapil Dev’in baldızının ona yandan sarıldıktan sonra kendini rahatsız hissettiği bir olayı hatırladı. Efsanevi kriket oyuncusu, Ranjeet’in filmlerde gördüğünüz türden biri olmadığı konusunda ona güvence vermek zorunda kaldı.
“Onları işaretledim. Kapil Dev’in baldızı tedavi için gelmişti. Bu yüzden tokalaşma ve yan sarılma alışkanlığım var. Bu yüzden biraz rahatsız oldu. Kapil Dev ona şöyle dedi: ” Ye vaisa nahi hai jaisa tu samajhti hai,” dedi Ranjeet, Lehren’e.
Tasarımcı Manish Arora ile moda stajı yapan kızı Gigi ile birlikte olmak için Delhi’yi ziyaret ettiğinde bir olay hakkında konuşmaya devam etti. Onu yalnız bırakmaktan korktuğu için her hafta sonu onu ziyaret ederdi. Her zaman kol kola yürümüşler ve insanlar onu her zaman bu kadar yaşlanmasına rağmen hala genç kadınlarla takıldığını söyleyerek yargılamışlar.
“O (Gigi) beni her gece yemeğe çıkardı. Yani genelde kol kola yürürdüm. Yüksek topuklu ayakkabılarla benden daha uzun görünüyor. Bu yüzden insanlar bana pis pis baktılar ve “Buddha ho gaya hai, abi takjawan ladkiyon ko leke ghoomta hai. Sharam nahi aati. Ama insanlar da beni sevdi. Bana çok fazla sevgi ve şefkat verildi” dedi.