Bir süre önce, Samatha Ruth Prabhu’ya otoimmün hastalığı Miyozit teşhisi kondu. Ama o zamandan beri, gücü ve iyileşme yolculuğuyla hayranlarına sürekli ilham kaynağı oluyor. Bugün yakın zamanda yayınlanan bir gönderide, Samatha büyük ölçüde inanç sahibi olmaktan bahsetti.
Pazar günkü motivasyonunu sosyal medyada paylaşarak şöyle yazdı: “Bazen insanüstü bir güç gerektirmez…inanç üstesinden gelmenizi sağlar.İnanç sizi sakinleştirir…inanç hem öğretmeniniz hem de arkadaşınız olur.İnanç sizi insanüstü yapar.” Onun meditasyon yaptığını görebilirsiniz. Tanrıça Linga Bhairavi’nin önünde.
Anushka Sharma, paylaşımına yanıt verdi ve kalp emojisiyle “Evet” yazmasına katıldı. Ancak hayranlar şaşırdı. Bir kullanıcı şöyle yazdı: “O Hindu mu? Ben onu Hristiyan sanıyordum”Instagram’da bu gönderiyi görüntüle
Samantha (@samantharuthprabhuoffl) tarafından paylaşılan bir gönderi
İşte, Samantha tedaviden sonra işine döndü. Raj ve DK tarafından yaratılan aksiyon dolu dizide Varun Dhawan ile ekran alanını paylaşırken görülecek. Citadel’in uluslararası versiyonu Russo Kardeşler tarafından yaratıldı ve başrollerde Richard Madden ve Priyanka Chopra var.
Samatha dizi için oldukça heyecanlı. Daha önce şöyle demişti: “Prime Video ve Raj ve DK bu proje hakkında bana başvurduklarında, bu projeyi bir an önce üstlenmeye karar verdim! Bu ekiple The Family Man üzerinde çalıştıktan sonra, bu bana evime gelmek gibi geliyor. Citadel evreni” , dünyanın dört bir yanındaki yapımlar arasındaki birbirine bağlı hikayeler ve en önemlisi, Hint bölümünün senaryosu beni çok heyecanlandırdı Russo’nun AGBO Kardeşleri tarafından tasarlanan bu parlak evrenin bir parçası olmayı seviyorum. Ayrıca birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum. Varun bu projede ilk kez. Yanındayken hayat dolu ve neşeli biri.”
Ayrıca ‘Shaakuntalam’ adlı filminin vizyona girmesi için hazırlanıyor. Filmin 14 Nisan’da vizyona girmesi planlanıyor.