Sara Ali Khan, ‘Atrangi Re’nin 1. Yılına İç Açıcı Bir Not Yazdı, Aanand L Rai’nin ‘Load-pyaar’ını Bugün Daha Çok Özlediğini Söyledi – Videoyu İzle

Doğal

New member
Geçen yıl 24 Aralık’ta Aanand L Rai’nin ‘Atrangi Re’ OTT’de yayınlandı. Film netizenlerden büyük sevgi alırken, Sara Ali Khan ve Dhanush büyük beğeni topladı. Bahsetmiyorum bile, Akshay Kumar filmde uzun bir kamera hücresi ve böyle bir rol oynadığı için övüldü. Ama büyük ölçüde, film aynı zamanda Sara’yı daha önce hiç olmadığı kadar oyuna dahil etti ve onun oyunculuk hünerine dünyayı açtı.
‘Atrangi Re’ bugün bir yılını doldururken Sara Ali Khan, filmden birçok anı ve ayrıca bazı BTS anlarını yakalayan bir film rolü paylaştı. Sara, mürettebatı çok özlediğini paylaştı ve Dhanush tarafından beslenen ‘idli sambhar’ ve Akshay Kumar tarafından getirilen ‘sarson da saag’ da öyle. Sara, “Bir yıl önce bugün hepinizle Rinku Suryavanshi’yi paylaştım
🥰
Zamanın nasıl uçtuğuna inanamıyorum
🫢
😳
Sanki dün @aanandlrai efendim Bihar’da gazoz şişelerini sallattı ve @vijayganguly beni ‘kahraman’ deniyordu. Madurai’de wali adda’ öğrenmek Keşke geri dönüp UP-Bihar’ın eteklerinde 2 saatlik gezintiler yapabilseydim, Varanasi’de gece baarish çekimleri, efendimle Delhi’de gün doğumu gezintileri, sprintler ve thumkas ile uzun sabit kamera çekimleri, ve tabii ki @dhanushkraja’nın bizi besleyeceği İdlis ve Sambar ve @akshaykumar efendimin hepimize verdiği Sarso ka Saag
🫢
🤗
Seema Ji Senin tarafından dayak yemeyi çok özledim – çünkü bundan sonraki her an çok sevecen, yardımsever ve bana veriyor
❤
❤
Bugün @aanandlrai’yi ve load-pyaar’ını çok özledim
💕
💕
💕

Rai ayrıca filmin anılarını da paylaşarak, “Bazı anılar unutulmaz ve her zaman canlı ve iç açıcı kalır.
💛
#1yearofatrangire”

Sara şu anda Tiger Shroff ile ‘Mission Eagle’ adlı bir film çekiyor. Oyuncu, filminin Londra’daki programını yeni tamamladı, 2022’nin son karesini çekti ve eve döndü. Sara aynı zamanda ‘Ae Watan’da ve Laxman Utekar’ın Vicky Kaushal ile bir sonraki filminde görülecek.