Shah Rukh Khan, yapmak istediği filmlerden bahsediyor; gece Batman, sabah Süpermen ve öğlen Örümcek Adam olduğunu söylüyor’ | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Bollywood süperstarı Shah Rukh Khan bir sonraki aksiyon filmi ‘Pathaan’ı sunmak üzereyken, oyuncu gelecekte ne tür filmler çekmek istediğinden bahsetti.
Fasulyeleri mükemmel bir film macerasına atarak, başrollerini Jean Reno, Gary Oldman ve Natalie Portman’ın paylaştığı Fransız filmi ‘Leon: The Professional’ı seçti. Yapılması gerekenler listesinde yer alan film türlerini açıklayarak Raya ile Scoop’a yaptığı açıklamada, “‘Leon: The Professional’ gibi bir film yapmak istiyorum. Leon değil, daha yaşlı olduğum yer gibi bir film. sessiz ahbap, gri sakallı ve gri saçlı çok yoğun.”

Sadece birinin anlatmak istediği bir hikayeyi anlatmak istediğini açıklamaya devam etti. “Ve bunu elimden geldiğince anlatmak istiyorum,” dedi.

Şakacı bir şekilde ekledi, “Gece Batman, sabah Süpermen ve öğlen Örümcek Adam oluyorum. Bu yüzden her türden karakteri oynamak istiyorum.”

1994 yılında vizyona giren ‘Leon: The Professional’, Luc Besson tarafından yönetilen bir aksiyon gerilim filmi. Arsa, ailesi öldürüldükten sonra on iki yaşındaki Mathilda Lando’yu gönülsüzce yanına alan profesyonel bir suikastçı olan Leon’un etrafında dönüyor.

Yıldız, her türlü projede çalışmak istediğini de sözlerine ekledi. Bu yıl Pathaan ile bir aksiyon filmi denemekten ve bir Güney Hindistan filmi ‘Jawan’ üzerinde çalışmaktan ve ayrıca ‘Dunki’ için Rajkumar Hirani ile birlikte çalışmaktan heyecan duyduğunu ifade etti.