Shah Rukh Khan, Twitter beslemesini nasıl ilginç hale getireceğini herkesten daha iyi biliyor.
Cumartesi günü aktris Renuka Shahane ve kocası Ashutosh Rana birlikte ‘Pathaan’ı izlemeye gittiler. Pathaan, Ashutosh’u kilit bir rolde oynuyor.
Renuka, paylaşımına “Sonunda Albay Luthra ji ile #Pathaan Mausam bilkul sahi hai kursi ki petibaandh li hai’yi izleyeceğim” notunu düştü.
Gönderiyi paylaştıktan kısa bir süre sonra SRK durumu fark etti ve özel bir tweet ile yanıt verdi.
Süperstar, Renuka’ya yanıt verirken onun “ilk kahramanı” olduğunu açıkladı. İkili, 1989 yapımı ‘Circus’ dizisinde birlikte çalıştı.
SRK, “Col Luthraji ko bataya aapne ki aap meri pehli eroine hain!! Yoksa bunu bir sır olarak mı saklayalım yoksa beni teşkilattan kovabilir,” diye şaka yaptı SRK.
Renuka, SRK’ya “Hahaha unsey koi baat chhupti kahaan hai? Aaphi ne unhe antaryaami kahaa hai aur chaahey jo ho jaaye, woh aapko fire nahi kar saktey kyunki jo kaam aap kartey hain woah koi aur nahi kar saktaa.”Albay Luthraji ko bataya aapne ki aap meri pehli eroine hain!! Yoksa bunu bir sır olarak mı saklayalım yoksa beni teşkilattan kovabilir!!! https://t.co/GsCj5h0vC2
– Shahrukh Khan (@iamsrk) 5 Şubat 2023
Pathaan’da Shah Rukh bir RAW ajanı rolünü oynarken Ashutosh, RAW’ın ortak sekreteri Albay Luthra olarak görülüyor.
Geçen ay SRK, Ashutosh Rana’yı öven bir #SRKSRK oturumu düzenledi.
Bir netizen, SRK’dan Ashutosh hakkında bir şey söylemesini istediğinde, “O bir Gya (entelektüel) ve Antaryaami (içten bilen biri), ayrıca çok, çok iyi bir aktör” diye yanıt verdi.
Buna, Renuka, bağlantılı gülen yüzler ve emojilerle birlikte, “Mutlaka nazik, cömert ve dürüstsünüz” yanıtını verdi.
Bu arada Pathaan, Hindistan’da net 400 Rs’yi aşan ilk Hint filmi oldu.
Siddharth Anand’ın yardım ettiği ‘Pathaan’da ayrıca başrollerde John Abraham ve Deepika Padukone yer alıyor. “Seeti maar” diyalogları ve yüksek oktanlı aksiyon sekanslarının yanı sıra, filmi daha özel kılan, Salman Khan’ın Tiger rolündeki genişletilmiş kamera hücresi.
Bu, YRF Spy Universe’deki dördüncü taksittir ve SRK’nın ‘Zero’dan (2018) sonra geri dönüş filmidir.