Aktör Shilpa Shetty Kundra, Cuma günü kız kardeşi Shamita Shetty için bir teşekkür mesajı yazdı.
Shilpa Instagram’da Shamita Shetty’nin ‘The Tenant’ filminin bir posterini, “Bir aktör olarak performansınla ne kadar gurur duyduğumu sana anlatamam sevgili Tunki. Daha fazla insanın görmesini bekleyemiyorum” başlığıyla paylaştı. #TheTenant’ta sizsiniz ve YETENEĞİNİ takdir edin! Tüm oyuncuların harika performanslarının yer aldığı ne harika, basit bir film ve Meera’nın bu karmaşık karakterini böylesine incelikli bir performansla (herhangi bir önyargı olmadan) bu kadar güzel bir şekilde hayata geçirmeyi seçmenize bayıldım. gerçekten kendi @shamitashetty_official’ına geldi.”
Sushrut Jain’in yardım ettiği ‘The Tenant’ın başrollerinde Shamita Shetty ve Rudhraksh Jaiswal yer alıyor. Film, 10 Şubat 2023’te sinemalarda gösterime girdi.
“Daha önce söyledim ve tekrar ediyorum, geçici bir ‘kiracı’ olmayacaksın, çünkü kalbimde sonsuza kadar yerin var ve eminim ki bu performansın insanların kalbinde de kalıcı bir yer oluşturacak. Yönetmen @sushrut_jain’e hayattan gelen bu film için teşekkürler… böylesine hassas ve gerçek bir konuyla vaaz vermeden harika bir iş çıkarıyor. @tenantthemovie selam verin, BUGÜN sinemalarda! Lütfen izleyin çocuklar” diye ekledi.
Shilpa ve Shamita Shetty’nin harika bir bağı var ve ikili sosyal medyada her zaman birbirlerine sevgi yağdırıyor.
Shamita, Bollywood çıkışını Shah Rukh Khan’ın romantik drama filmi ‘Mohabbatein’ ile yaptı. Kısa bir süre önce Salman Khan’ın Bigg Boss 15’inde yer aldı ve üçüncü oldu.
Öte yandan, Shilpa en son aksiyon komedisi ‘Nikamma’da Abhimanyu Das ve Shirley Setia ile birlikte görüldü.
Yakında, Sidharth Malhotra ve Vivek Oberoi ile birlikte Rohit Shetty’nin yaklaşan web dizisi ‘Indian Police Force’ ile büyük OTT çıkışını yapacak ve bu, yalnızca Amazon Prime Video’da yayınlanacak. Film, ülke çapındaki polis memurlarının “özverili hizmetine, koşulsuz bağlılığına ve şiddetli vatanseverliğine” saygı duruşunda bulunuyor.