Varun Dhawan’ın Bhaskar’ı Stree 2’nin bir parçası olacak mı? İşte aktörün söyleyecekleri: Özel | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Varun Dhawan şu anda yakın zamanda çıkan filmi ‘Bhediya’nın başarısının tadını çıkarıyor. Oyuncunun ekrandaki enerjisi ve ekran alanını Kriti Sanon ile paylaşması geniş çapta seviliyor ve takdir ediliyor.

Bhediya’yı seven hayranlar, Stree’de başrolü oynayan Shraddha Kapoorr’un Bhediya’daki şarkılardan birinde bir kamera hücresine sahip olduğu Varun’un Stree 2’deki karakterine bir göz atmayı umuyorlar. ETimes’a özel olarak konuşan Varun şunları açıkladı: Dinu (Vijan) ve Amar (Kaushik) için bir sonraki plan Stree 2.

Ayrıca, “Bhaskar’ın (Bhediya’daki karakteri) orada olup olmayacağını bilmiyorum. Dilwale’den sonra tekrar Kriti ile çalışmayı çok sevdim. Abhishek Banerjee ve Paalin Kabak ile çalışmak harikaydı”.

Filme aldığı tepkiler sorulduğunda Varun, “Birçok insan bunu unutmak istiyor ama ben Badlapur ve October gibi filmler yaptım. Bu yüzden her zaman sınırları zorlamaya çalıştım. Bhediya’ya gelince, birçok eleştirmen ve izleyici böyle bir şeyin mümkün olduğuna ikna olmuştu. Sektör için büyük bir başarı olduğunu düşünüyorum. Amar Kaushik, Dinesh Vijan ve Jio Studios gibi birinin böyle bir filmi desteklediğini görmek heyecan verici. Bunu her zaman yapmalıyız”.