Yeni: Mitsubishi Colt: Onu tanıyorum

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Yeni: Mitsubishi Colt
onu tanıyorum

mitsubishi colt 2024

© press-inform – basın ofisi

Mitsubishi yine başardı. Renault Captur zaten bir Mitsubishi ASX’e dönüştürüldükten sonra, şimdi bir sonraki Fransız’ın Japonya’ya taşınma sırası geldi. Tanınmış Renault Clio, değiştirilmiş bir radyatör ızgarasıyla yeni Mitsubishi Colt oldu.

Kendi içinde, farklı markalar altında birkaç radyatör ızgarasına sahip aynı aracı satma eğilimi çoktan geride kaldı. Ancak Mitsubishi, özellikle kendi modelleri şu anda eksik olduğu için, işbirliği ortağı Renault ile birlikte her şeyi yeniden canlandırıyor. Başarılı giriş seviyesi Renault Captur’un değiştirilmiş bir ön uç ve birkaç ayrıntıyla yeni Mitsubishi ASX olmasının ardından, şimdi Renault Clio onu takip ediyor. Şu anda küçük bir makyajdan geçiyor ve yazdan itibaren taze bir cephe ve yeni hibrit teknolojisi ile önümüzdeki yıllara hazır olacak. En son makyajla, radyatör ızgarasında marka logosu olarak Mitsubishi elmasını taşıyan bir ikiz erkek kardeşi de oluyor.

Mitsubishi, sonbahardan itibaren yeni Colt olarak Renault Clio’yu sunacak. Şimdi yedinci Avrupa neslinde olan Japonlar, küçük arabayı iki benzinli motorla veya hibrit bir varyant olarak satıyorlar. 1.0 litrelik doğal emişli motor, beş vitesli şanzımanıyla yönetilebilir bir 49 kW / 67 hp sunarken, turboşarjlı 1.0 litrelik üç silindirli motor hala 67 kW / 91 hp’ye sahip. Standart altı vitesli şanzıman sayesinde, standart tüketim 100 kilometrede 5,4 litredir. Daha ekonomik olan, Renault Clio gibi 69 kW / 94 hp 1.6 litre benzinli motora ek olarak 36 kW / 49 hp katkıda bulunan bir elektronik modülle birleştirilmiş, önemli ölçüde daha güçlü Colt Hybrid’dir. Bu, toplam 105 kW / 143 hp’lik etkileyici bir çıkış ve sadece 4,4 litre Super standart tüketim anlamına gelir.

Yeni Colt dört donanım seviyesinde sunulur: Basic, Plus, Intro Edition ve Top. Aynı yapıya sahip Renault Clio’ya göre avantaj: Diğer tüm modeller gibi, Mitsubishi de Colt’a beş yıl garanti veriyor ve bu garanti üç yıl daha uzatılabiliyor. 1,2 kWh küçük hibrit akünün zaten sekiz yıl garantisi var. Tüm modellerde standart olarak klima, LED farlar ve bir dizi sürücü destek sistemi bulunur. En üst sürüm, diğer özelliklerinin yanı sıra 10,25 inçlik dokunmatik ekranı, animasyonlu enstrümanları ve çeşitli sürüş modlarıyla ilgilenenleri cezbediyor. Avrupa küçük otomobil pazarındaki kardeş düellosuna devam edelim.

basın bülteni

#Konular