Yogesh Bhardwaj: ‘Pink’i izlediğimden beri Aniruddha Roy Chowdhury hayranıyım – Özel | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Vidhu Vinod Chopra’nın ‘Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga’ ile büyük Bollywood çıkışını yapan Yogesh Bharadwaj, ‘SP Chauhan’ ve ‘Satellite Shankar’ gibi projelerin parçası olmaya devam etti. En son Aniruddha Roy Chowdhury tarafından ‘Lost’ta görüldü. ETimes, oyuncuyu özel bir röportaj için yakaladı ve rolü için takdir aldığı, Pankaj Kapur ile çalıştığı, usta yönetmenle başka bir filmi paketlediği ve daha fazlası hakkında fasulyeleri döktü. alıntılar…
En son girişiminiz “Lost” hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden büyük beğeni topladı. Nasıl hissettiriyor?

Bir aktör olarak tüm yayınlarınızdan memnunsunuz. Bazen yaptığınız iş takdir edilir, bazen edilmez. Ancak, tüm çalışmalarınız için mutlu hissediyorsunuz çünkü hepiniz bu konuda eşit derecede sıkı çalıştınız. ‘Lost’ gibi bir film için takdir edilmek mutluluğunuzu artırır. Bir aktör olarak ‘Lost’ gibi bir filmde çalışma fırsatı beklediğinize ve bu fırsatı yakaladığınızda bir başarı duygusu hissettiğinize inanıyorum. ‘Lost’un bir parçası olmak gerçek olan bir rüyaydı. Ekran alanını Pankaj Kapur ve Yami Gautam gibi oyuncularla paylaşmalıyım. İnsanlar sahnelerim hakkında memler yapıyor, eleştirmenler performansımdan bahsetmiş ve takdir etmişler. Ben sadece son derece minnettarım.

Aniruddha Roy Chowdhury ile çalışmak nasıldı? Yakında onunla başka bir projede çalışacaksın…

‘Pink’ filmini izlediğimden beri Aniruddha efendimin hayranıyım. En uzun süre onunla çalışmak istedim. Sinema sektöründe kendi film dilini yaratıyor gibi hissediyorum. Vijay Varma, Tushar Pandey veya Taapsee Pannu gibi onunla çalışan aktörler örnek performanslar sergilediler ve kariyerlerinde katlanarak büyüdüler. Filmlerinde sessizliği en güçlü şekilde resmediyor, filmlerinin en sevdiğim yanı da bu.

Bu yüzden onun filminde rol aldığımı duyunca çok heyecanlandım. O setteki en havalı yönetmen. Oyuncular setlerinde asla baskı hissetmezler. Filmlerinin setlerinde sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

332413614_3539582229607544_5648877025960196102_n.

Evet, yakında çıkacak olan isimsiz bir filmde onunla tekrar çalışacağım için çok mutluyum. O filmde Pankaj Tripathi efendim ile birlikte görüneceğim. Film için seçmelere katıldığımda, Bay Aniruddha ‘Lost’ta başarılı olduğumu söyledi, bu yüzden beni bu filmde de istiyor. Önceki filmimde yaptığım iyi işlere dayanarak başka bir film aldığım için çok mutlu oldum.

Filmde Pankaj Kapur gibi oyuncular rol aldı. En iyi aktörle çekim deneyiminiz nasıldı?

Her zaman örnek aldığınız insanlarla çalışmak her zaman bir hayaldir. Film enstitüsünde geçirdiğim günlerde, dünya sinemasından ve Hint sinemasından birer oyuncu seçmemiz gereken bir oyunculuk dersimiz vardı. Pankaj Kapur, Film Enstitüsü’ndeki müfredatımızın bir parçasıydı ve onun çalışmasından büyük ölçüde ilham aldım. Rollerini tanımlama şekli, Hindistan’daki bir aktörün bunu yapabilecek kapasitede olup olmadığını bilmiyorum. ‘Maqbool’, ‘Mavi Şemsiye’, ‘Halla Bol’ ve ‘Ofis Ofisi’ndeki çalışmaları tek kelimeyle dikkat çekici.

Aniruddha efendim bizi sette tanıştırdı. İlk başta bana gülümsedi ve gitti. Ancak birkaç dakika sonra geri geldi ve repliklerimizi birlikte prova edip edemeyeceğimizi sordu. Anında rahatlamamı sağladı. Sürecini ve karakterine yaklaşma şeklini izlemek, benim bile karakterimle doğru yolda olduğumdan emin olmamı sağladı.

Daha sonra ‘Lady Killer’da Arjun Kapoor ve Bhumi Pednekar ile birlikte görülebilirsiniz. Bize biraz filmden ve rolünüzden bahseder misiniz?

Lady Killer’ın bir parçasıyım. Ancak üretimde bir sorun olduğu için tarihler ileri alındı. Çekimlerin Mayıs ayında başlaması muhtemel. Bhumi Pednekar ve Arjun Kapoor ile çalışmayı dört gözle bekliyorum. Filmin hikayesi çok ilginç. Şu anda karakterim hakkında pek bir şey söyleyemem. Size sadece Arjun’la olan tüm sahnelerimin filmde olduğunu söyleyebilirim.

Nasıl bir rol size çekici geliyor ve neden?

Her türlü karakteri canlandırmayı seviyorum. Ancak kişisel olarak, gerçek kişiliğimin tam tersi rollerde oynamayı seviyorum. Çalışmam ve hazırlanmam gereken ve benim için kolay olmayan rolleri oynamayı seviyorum. Hayalimdeki rol duygusal bir yolculuk geçirmiş bir sporcu karakterini yazmak.