‘Aatma’nın 10. yılını kutlayan Bipasha Basu, Devi’nin annesi olduğu için karakterini artık daha çok hissettiğini söylüyor – İçeriye bakın | hint film

Doğal

New member
Bipasha Basu, Suparn Varma’nın yönettiği ‘Aatma’da bir anneyi oynamıştı. Bu korku filminde Nawazuddin Siddiqui de rol aldı. Bugün ‘Aatma’nın onuncu doğum günü ve Bipasha bu konudaki duygularını sosyal medyada paylaştı.
Filmin afişini paylaşan oyuncu, “Anne olmayı sevdim ve şimdi Devi’nin annesi olduğum için bunu daha da çok hissediyorum. Teşekkürler Suparn Varma.”

Bipaşa

Bipasha, 2016 yılında Karan Singh Grover ile evlendi. Çift, Kasım 2022’de bir kız bebek sahibi oldu ve adını Devi Basu Singh Grover olarak duyurdu. Bipasha ve Karan, Devi’nin ebeveynleri olarak yeni rollerinin her zerresine bayılıyor ve Instagram’da kızları hakkında fışkırmayı durduramıyorlar.
Devi’nin yüzünü açıklamamış olsalar da, Devi’nin hayatındaki bazı dönüm noktaları olan en değerli anlarından bazılarını sosyal medyada onunla paylaştılar. Kızları üç aylıkken Bipasha sevimli bir fotoğraf bırakmış ve şöyle yazmıştı: “Devi 3 aylık oluyor
❤
🙏
🧿
Çok yakında
❤
🙏
🧿
Onunla her saniye… bizim için en güzel anı
❤
Annem ve babam çok mutlu oldum
❤
🧿
🙏
#newparents #monkeylove #newmom #sweetbabygirl #minnettarlık #aşk #kutsanmış #jaimatadi #durgadurga
📸
@vivanbhathena_official (Vivi)”

Bipasha işteyken en son 2015 yılında ‘Yalnız’ filminde izlendi. Filmde Karan, onun karşısında rol aldı. Sonra ilk kez tanıştılar, aşık oldular ve bir yıl sonra evlendiler.