Alia Bhatt bir dahaki sefere bir Japon filminde mi? | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Güneydeki ilk çıkışını SS Rajamouli gişe rekorları kıran ‘RRR’ ile yapan Bollywood oyuncusu Alia Bhatt, yakında Hollywood’daki ilk çıkışını Gal Gadot ve Jamie Dornan’ın yıldızı ‘Heart Of Stone’ ile yapacak. Son röportajına göre, yıldız bir meydan okumaya hazır ve hatta başka uluslararası filmlerde rol alma arzusunu dile getirdi.

Yeni anne, Marie Claire ile yaptığı bir röportajda, “Elimden geldiğince çok arenayı keşfetmeye çalışıyorum. Bu, Hollywood’u listemden atmakla kalmıyor,” dedi.

Alia, Japon film endüstrisi de dahil olmak üzere diğer film endüstrilerinde çalışma arzusunu şu sözlerle paylaştı: “Bu sadece eski bir Hollywood filmi ya da her yerden gelen herhangi bir içerik yapmak değil. Buradaki fikir, sürekli olarak kendime meydan okumak ve koymak. Kendimi zorlayıcı odalarda ve rahatsız edici rollerde buluyorum. Yeni bir sektörde çalışmanın her zaman böyle olduğunu düşünüyorum. Dili konuşsaydım ben de yarın ilk Japon filmimi yapıyor olurdum.”

Niyetinin “sıkılmamak ve durgunlaşmamak için” sürekli kendini zorlamak olduğunu açıklamaya devam etti.

Alia, ilk çocuğunu kocası Ranbir Kapoor ile karşıladıktan sonra şu anda işten izin alıyor. Yıldız çift, 6 Kasım’da bir kız bebek dünyaya getirdi. Alia’nın hamilelik molasının ardından çekim taahhütlerine devam edeceği ve Karan Johar’ın ‘Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani’ filminin kalan kısımlarını tamamlayacağı bildirildi.

Ayrıca 2023’te OTT sürümü olacak olan ‘Heart Of Stone’un çıkışını bekliyor.