Amitabh Bachchan geçtiğimiz günlerde Project K setlerinde bir sakatlık geçirdi ve evinde iyileşiyor. Kıdemli aktör, olay meydana geldiğinde Haydarabad’da film için bir aksiyon sahnesi çekiyordu. Big B kısa süre sonra Mumbai’ye uçtu ve şu anda dinleniyor.
Usta oyuncu bayram vesilesiyle bloguna kutlamayı kaçırdığına dair bir not yazdı. “Evin çevresinde israf olmak ve her türlü fiziksel aktiviteyi engellemek… o günkü şenliklere katılamamak… fetih, ters gitti… Yıllardır böyleydi. .Açık ev” ..herkese hoşgeldiniz ..müzik, dans ve dostlukla dolu yüzlerce kişi ..günün erken saatlerinde başlayıp ertesi günün şafağına kadar hiç bitmeyen bir şekilde ..o zamanlar bir daha gelmeyebilir .. umarım yapıyorlar.. ama zor görünüyor.. en azından şimdilik..”
Usta oyuncu günlük blogunda da “şanlı küfürleri” sevmediğini belirterek, “Girişimde veya bir referansta kurulan şanlı küfürlerde ismimin geçmesinden hoşlanmıyorum. sadi ke mahanayak” dedi. yüzyılın en büyük aktörü .. hayır .. böyle sıfatlar olmasın lütfen .. sadece basit bir isim yeter .. genler .. üzerime bulaştı .. ve bana bulaşan başka şey benim muazzam yetersizliğim. .. bir insan olarak birçok yönden .. bu yüzden benimle ilgili referanslar geçerli değil ve takdir edilmiyor.