Amitabh Bachchan, ‘Uunchai’ bugün serbest bırakılırken Siddhivinayak Tapınağı’nda kutsama arıyor; Abhishek Bachchan babasına eşlik ediyor | Hint Fil

Doğal

New member
Amitabh Bachchan, Cuma sabahı ikonik Siddhivinayak Tapınağı’nda ‘Uunchai’ filmi bugün gösterime girdiğinde ilahi nimetler ararken görüldü. Abhishek Bachchan da bu manevi gezi için babasına eşlik etti. Her iki baba-oğul ikilisi, beyaz tonlarında geleneksel Hint kıyafetleri içinde ikiz oldular.

Sooraj Barjatya’nın yardım ettiği ‘Uunchai’ yıldızları Amitabh Bachchan, Anupam Kher, Boman Irani, Danny Denzongpa, Parineeti Chopra, Neena Gupta ve Sarika. Big B ile çalışmaktan bahseden yönetmen ahd şunları söyledi: “Bay’ın birlikte çalışması en kolay aktör olduğunu fark ettim. Onunla setlerde çalışmaktan keyif aldım ama (şirketinden) onun gösterişli minibüsünde daha çok keyif aldım. hayat, şiir, film yapımı hakkında konuşuyor, bize öğretiyor ama setlerde sadece dinliyor ve bu olabilecek en iyi şey.”

Amitabh Bachchan, oğlu Abhishek yüzünden ‘Uunchai’ye kaydolduğunu da açıklamıştı. Big B, “Abhishek filmi yapmamı istedi. Oğul babasının yaşına geldiğinde veya yaklaştığında, ayakkabılarını giymeye başlar. Oğlunuz size bir şey sorarsa, kabul edersiniz.” Erken eğilim, ‘Uunchai’nin hafta sonu için 20.000 biletle yeterli sayıda rezervasyonu olduğunu gösteriyor, bu dostluk dramasının rahatça seyretmesi bekleniyor.

Big B’nin ‘Uunchai’ dışında Prabhas ve Deepika Padukone ile birlikte ‘Project K’si var ve ayrıca Tiger Shroff’un başrol oyuncusu ‘Ganapath’ da bir kamera hücresi olarak görünecek.