Amrita Rao, Salman Khan’ın Aranıyor’unu kinci bir menajer yüzünden kaybetti, kitabı | ortaya koyuyor hint filmi haberleri

Doğal

New member

Film endüstrisi, özellikle kolayca güvenen oyuncular için affetmez bir yer olabilir. Amrita Rao bu gerçeği 2007’de zor yoldan öğrendi. Başlık şarkısında ‘Heyy Babyy’de özel olarak yer aldı ve o yıl Telugu filmlerinde ‘Athidhi’ ile başarılı bir çıkış yaptı. Daha önce büyük Bollywood başarılarından bahsetmiyorum bile. Ancak Amrita, bilgisi dışında ondan daha da iyi bir fırsatın çalındığını bilmiyordu.
Amrita, ‘Vivaah’ aktrisinin kocası RJ Anmol ile birlikte yazdığı Çift Şeyler adlı kitabında, Salman Khan’ın rol arkadaşı olabileceğini keşfettiği için şok olduğu 2007 bölümünü hatırlıyor, yani kendisi için değil. bir ihanet

ETimes, Amrita’nın şok edici olayı hatırladığı Couple of Things’den bir alıntı yapıyor:

“2007 iyi başladı. Shyam Benegal’in Sajjanpur’a Hoş Geldiniz de dahil olmak üzere ilginç projelere imza attım. “Kariyer gelişimim için artık ideal değildi. Onunla yollarımı ayırmaya ve daha iyi fırsatlar bulabilecek, iyi bir ağ oluşturmama ve medya ve prodüksiyon evleriyle PR faaliyetlerimi geliştirmeme yardımcı olabilecek daha kıdemli ve yerleşik bir yönetici bulmaya karar verdim!”

Yöneticimi bir toplantı için evime çağırdım, kibarca niyetimi anlattım ve dostane bir şekilde yolları ayırdım. Çok genç olmama rağmen, tüm durumu tek başıma çok kibar ve içtenlikle hallettim. Birkaç ay sonra Haydarabad’da Güney süperstarı Mahesh Babu’nun oynadığı bir Telugu filmi çekiyordum. Otelim Taj Banjara’nın lobisinde çekimden dönen bir akşam, Bay Boney Kapoor ile yakın çalışan bir yapım görevlisine rastladım.

“Ah merhaba Amrita! Nasılsın?” dedi. “Keşke tarihlerimiz çakışmasaydı, bizim için Salman Khan’la ‘Wanted’ için çekim yapıyor olurdunuz” diye ekledi. Ona boş boş baktım. “Aranıyor için bana ne zaman yaklaşıldı?” karışık sordum

“Tabii, menajerinizi aradım ve tarihlerinizin eşleşmesinin imkansız olduğunu söyledi” diye yanıtladı. Kalbim parçalara ayrıldı ve tamamen harap oldum
paramparça.

“Bu kadar büyük bir tekliften onun tarafından hiç haberdar edilmedim, bilseydim sizin için tarihleri kesinlikle hesaplardım,” dedim korkudan titreyerek! Boşanmamızı üstlenmek yerine, eski menajerim bana bu intikam dolu ayrılık hediyesini vermeye karar vermişti!”

Amrita’nın Salman’la birlikte hit aksiyon filmi ‘Wanted’da takım halinde olduğunu görmek çok ilginç olurdu. Öyle sonuçlanmaması çok kötü.

Yukarıda yayınlanan alıntı, Amrita Rao ve RJ Anmol tarafından yazılan Couple Of Things kitabından alınmıştır.