Anushka Sharma, Vamika’yı doğurduktan sonra geri dönüş filmi ‘Chakda Xpress’ ile yeni anne rolü arasında nasıl gidip geldiğini anlatıyor | hint filmi

Doğal

New member

Anushka Sharma kısa bir süre önce, ‘Chakda Xpress’ filminin çekimleri sırasında kızı Vamika ile geçirecek zamanı pek bulamadığını açıkladı.
“Geçen yılın tamamı Chakda’yı çekmekle geçti. Çekimleri bitirirdim ve sonra kızımla geçirecek, onu besleyecek, gece rutinini sürdürecek ve kısa bir süre sonra erken yatacak vaktim olmazdı. başka bir şey yapmak için zaman bulduğumu düşünüyorum. Daha fazla film yapmakta sorun yok, ancak yalnızca yapmak için zaman ayırmaya değerse ve mantıklıysa. Oyunda kalmak için film yapmak istemiyorum – Bu konuda çok netim. Chakda gibi bir film olmalı,” dedi Anushka Grazia India’ya.

Oyuncu, Vamika için her şeyi nasıl yaptığını da paylaştı. Ayrıca bunun sevimli kızının “güvenli bir insan olmasını” sağladığını da açıkladı. Aynı şeyden bahseden Anushka şunları ekledi: “İçimde çok daha kendine güvenen bir insan oldu – Bir insan olarak kendime çok daha fazla güvendiğimi hissediyorum. Başka bir insanla ilgilenmek – ve çocuğu ilk sıraya koymak çok gerçek. Her şeyde Şunu belirtmek isterim ki çocuğunuzla bu bağa sahip olmak çok önemli. Ben çok uygulamalıyım ve onun için her şeyi yapıyorum ve bunu yapmaktan zevk alıyorum, bu yüzden bağ çok özel onu hissediyorum kendine güvenen bir insana dönüşüyor ve bundan mutluyum.
“Chakda Xpress”, kriket oyuncusu Jhulan Goswami’nin hayatına dayanmaktadır. Film bir OTT platformunda yayınlanacak.