AR Rahman’ın oğlu AR Ameen kısa süre önce bir sette performans sergilediği setlerde bir avize ve başka şeylerin çarpması sonucu bir kazadan kurtuldu.
Ameen yaptığı bir paylaşımda, herhangi bir yaralanma yaşamadığı halde olayın kendisini “bomba şoku” ile karşı karşıya bıraktığını ve kazadan üç gün sonra bile travmadan kurtulamadığını paylaştı.
Gönderisine buradan göz atın:
Ameen setten bazı fotoğraflar paylaşarak, “Bugün hayatta ve güvende olduğum için Yüce Allah’a, anne babama, aileme, iyi dileklerde bulunanlara ve manevi öğretmenime şükrediyorum. Sadece üç gece önce bir şarkı için çekim yapıyordum ve ben kamera önünde performans sergilemeye odaklanırken mühendislik ve güvenlikle ilgilenmesi için ekibe güvendim. Ben mekanın ortasında dururken, bir vinçten sarkan tüm kiriş ve avizeler yere düştü. Orada burada birkaç santimetre, birkaç saniye önce veya sonra olsaydı, tüm enstalasyon başımıza yıkılacaktı. Ekibim ve ben şoktayız ve travmayı atlatamıyoruz.’
Mesajı paylaşır paylaşmaz her taraftan tepkiler yağdı. Kız kardeşi Raheema Rahman, ‘Tanrı’nın lütfu kardeşim. Senin için buradayız.”
Bir hayran, “Umarım hissedersin. Daha iyi,” diye ekledi bir başkası, “Bunu duyduğuma üzüldüm Ameen. Fiziksel olarak güvende olduğunuz için minnettarım. Umarım kazanın travmasını atlatırsınız.”
Ameen, 2015 Tamil filmi ‘O Kadhal Kanmani’ ile oynatma şarkıcısı olarak ilk çıkışını yaptı.