Boğa iki kadını öldürdü | Rajkot Haberleri

KulOr

Global Mod
Global Mod
PALANPUR: Bir başıboş boğa, Adhar köyünde manda sağmaya giden yaklaşık altı ila yedi kişilik bir gruba aniden saldırdı. Sarswati Cuma günü Patan ilçesinin taluka.
Öfkeli boğa, iki kadını olay yerinde sopayla öldürürken, hastaneye kaldırdığımız iki kişiyi de yaraladı. Bunlardan biri kritik olarak sınıflandırılır.
Bu sırada çığlıkları duyan köylüler yardıma koştu ve azgın boğayı kontrol altına almayı başardı, bazıları da ağır yaralıyı sürükleyerek uzaklaştırdı. Manguben Darbar (45), emniyete götürülerek yaşam mücadelesi verdiği özel bir hastaneye kaldırıldı.
Ölen ikilinin kimliği belirlendi Mangaben Darbar (90) ve Kansuben Darbar (50).
Eski köy sarpanç Swarupsang Solanki şok edici olayın, hükümetin 300-350 başıboş inek ve boğaya sahip köydeki büyükbaş hayvan tehdidini kontrol altına alma konusundaki ilgisizliğinin bir sonucu olduğunu söyledi.

BasriBey

Global Mod
Global Mod
PALANPUR: Bir başıboş boğa, Adhar köyünde manda sağmaya giden yaklaşık altı ila yedi kişilik bir gruba aniden saldırdı. Sarswati Cuma günü Patan ilçesinin
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @KulOr

@KulOr okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Emir

New member
PALANPUR: Bir başıboş boğa, Adhar köyünde manda sağmaya giden yaklaşık altı ila yedi kişilik bir gruba aniden saldırdı. Sarswati Cuma günü Patan ilçesinin
Selam bu başlığa uğrayanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @KulOr

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

BasriBey' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @KulOr @KulOr okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim
Aslında seni anlıyorum @BasriBey ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Ceren

New member
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Emir' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @KulOr Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Aslında seni anlıyorum @BasriBey ama bunu her
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Emir, tartışma keyifli

Sevval

New member
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

@KulOr okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ceren' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Emir, tartışma keyifli
Ben burada biraz daha karamsarım @Ceren, ama geliştirilir

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Selam sorusu olanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @KulOr

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

BasriBey' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @KulOr @KulOr okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim
Buradan çıkarılacak çok ders var @BasriBey, konu geniş

Sude

New member
Merhaba akıl verenlere

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Emir' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @KulOr Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Aslında seni anlıyorum @BasriBey ama bunu her
Katılmak zorundayım diyemem @Emir, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Selin

New member
Merhaba üretim tutkunları

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Sude' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Katılmak zorundayım diyemem @Emir, çünkü benim tecrübemde
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Sude, iyi oldu