Gangster Bishnoi’nin TV Röportajları Jaipur’dan Değil: Polis | Jaipur Haberleri

MuzMo

New member

Jaipur: Şehir polisi komiseri Anand Kumar Srivastav Salı günü, kötü şöhretli gangster Lawrence Bishnoi’nin Jaipur’dan röportaj vermediğini söyledi.
Srivastav, Bishnoi’nin üretim emriyle 15 Şubat’ta Bhatinda Merkez Hapishanesinden Jaipur’a götürüldüğünü ve 1 Mart’a kadar Jawahar Circle Polis Karakolu’nda gözaltında kaldığını söyledi.
2 Mart’ta şüpheli Jaipur Merkez Hapishanesine transfer edildi ve 7 Mart’ta bir polis grubu onu Pencap’a geri götürdü. 8 Mart’ta Bishnoi, Bhatinda Hapishanesine transfer edildi.
Srivastav’a göre Bishnoi, 15 günü karakolda ve beş günü hapiste olmak üzere Jaipur’da 20 gün geçirdi.
“14 Mart’taki ilk görüşmede saçı ve sakalı uzundu ama onu Jaipur’a götürdüğümüzde saçları kısaydı ve sakalı kesilmişti. O röportajı Jaipur’dan veremediği açık” dedi.
Srivastav, gangsterin 17 Mart’taki ikinci röportajının da burada kaydedilmediğini söyledi.
“Lawrence Bishnoi’nin bir haber kanalında iki bölüm halinde yayınlanan röportajının Rajasthan’da çekilmediğini kategorik olarak söylemek istiyorum. Bhatinda’dan Jaipur’a üretim emriyle götürüldü” diyen Bishnoi, Rajasthan’da geçirdiği 20 gün boyunca tek bir röportaj bile vermediğini sözlerine ekledi.
Srivastav, Bishnoi’nin üst düzey polis yetkililerinin gözetiminde ağır güvenlik düzenlemeleri altında nakledildiğini söyledi. “Bhatinda’dan Jaipur’a nakledildi ve yüksek güvenlikli bir sistemle geri getirildi. Tüm ulaşım videoya kaydedildi” dedi.