Janhvi Kapoor, Sridevi’nin Ölümünden Sonra Tuhaf Bir Rahatlama Hissi Duyduğunu Söyledi: Bu Korkunç Şeyi Hak Ediyorum | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Janhvi Kapoor, 24 Şubat 2018’de Dubai’de vefat eden annesi ve efsanevi aktris Sridevi’nin kaybıyla baş etmenin ne kadar zor olduğundan sık sık bahsetmişti. Janhvi, yeni röportajında başına kötü bir şey geldiğine dair korkunç bir duygu yaşadığını ve annesinin ölümünden sonra garip bir rahatlama hissettiğini söyledi.
“Açıkçası annemi kaybettiğimde büyük bir trajedi yaşandı, kalbimde bir boşluk oluştu. Ama hayatımdaki tüm harika şeyleri, tüm ayrıcalıkları ve şeyleri kaybetmek gibi korkunç bir ‘kötü bir şey oldu’ hissi vardı. Kolayca aldığım ve hayatım boyunca duyduğum. “Tamam, şimdi kötü bir şey oldu. Bunu hak ettim. Başıma gelen bu korkunç şeyi hak ettim. Garip bir rahatlama duygusuydu” diye düşündüm Janhvi Mojo Story ile etkileşimi sırasında söylendi.

Ayrıca, Sridevi’nin ona çıkışı sırasında her zaman elinden gelenin en iyisini yapmasını söylediği gibi, kamera önünde olarak annesine şimdiye kadarki en yakın hissedeceğini söyledi. Sridevi ile yaptığı son konuşmanın Dhadak hakkında olduğunu söyledi.

Sridevi’nin ölümünden sonra her şey bulanıklaştığı için zamanının çoğunu işte geçirdiğini açıkladı. “Hiçbir şey hatırladığımı sanmıyorum. Bütün o ay benim için bulanıktı ve ondan sonraki uzun süre de bulanıktı,” dedi Sridevi’nin ona “delikanlı” dediğini hatırlayarak.

Janhvi en son Mili ve İyi Şanslar Jerry’de görüldü. Daha sonra Bay ve Bayan Mahi’de Rajkummar Rao ile birlikte görünecek. Film için çekim yapacağı için 6 Mart’ta çalışan bir 26. doğum günü olacak. Ayrıca boru hattında Varun Dhawan ile Bawaal var.