Kadın kavurucu güneşin altında Tesla güncellemesini başlatıyor ve sonrasında kapana kısılıyor

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Elektrikli araba
“Tavuk gibi kızarıyorum” – Kadın kavurucu güneşte Tesla güncellemesini başlatıyor ve 40 dakika boyunca mahsur kalıyor





Amerikalı Brianna Filos, Tiktok'ta onu arabasında gösteren bir Haber yayınladı.

© Fotomontaj Haberler / Pond5 Görüntüler / Imago / Ekran Görüntüsü: tiktok.com/@brianna__janel

Christian Hensen



Yaz yaklaştıkça uyarılar da artıyor: Hiçbir durumda çocuklar ve hayvanlar arabanın içinde bırakılmamalı, hava çok çabuk ısınıyor. ABD'li genç bir kadın bunu ilk elden deneyimlemek zorunda kaldı çünkü Tesla'sı onu dışarı çıkmaması konusunda uyarmıştı.





“Arkadaşlar, ben tam anlamıyla bir aptalım” – yakın zamanda talihsiz kaderini Tiktok'ta dünyayla paylaşan Amerikalı Brianna Filos'un Habersu böyle başlıyor. Neredeyse bir gecede ünlü oldu: Kısa bir süre içinde Habersu 21,1 milyon tıklama aldı ki bu da aslında beklenmiyordu. Filos'un daha önce Haber başına ortalama 10.000'den az izleyicisi vardı ve tam zamanlı bir etkileyici değil.

Tesla Cybertruck ADAC

Tesla and Co.'da
Kurtarma giderek zorlaşıyor – ADAC mevcut otomobil trendi konusunda uyarıyor




5 Nisan 2024


Ancak makalesinde gösterdiği şeye inanmak gerçekten zor. Gözle görülür bir sıkıntı içinde, kavurucu güneş ışığı altında arabasında mahsur kaldığını ve yavaş yavaş bir su birikintisine dönüştüğünü anlatıyor. Sebebi: Arabadaki Tesla'sı için bir güncelleme başlatmıştı.


Tesla, güncellemeler sırasında araç kullanılmasına karşı uyardı




Filos Haberda, güncellemenin aslında araçtan çıkmasına izin vermemesi nedeniyle kavurucu sıcak arabada 30 dakikadan fazla oturduğunu açıklıyor: “Gerçekten burada 103 Fahrenheit derecede (yaklaşık 103 Fahrenheit) terden damlayarak oturuyorum. 40 derece, not). .d.) Deliriyorum.”


Kapıları veya pencereleri açmak istemediğini çünkü aksi takdirde araca zarar verme riski olabileceğini söylüyor. Aslında Tesla da bunu kılavuzda yazıyor. Açıklamada şöyle deniyor: “Yazılım yüklenirken aracı kullanmaya çalışmayın. Bazı güvenlik sistemleri ve kapı veya pencerelerin açılıp kapanması dahil araç fonksiyonları, yazılım yüklenirken sınırlı çalışabilir veya devre dışı kalabilir. Bu durum, Araçta hasar var.”



Daha sonra Filos'un güncellemeyi yüklemek için otoparktaki zamanı neden kullandığı anlaşılıyor: Aslında bir fast food zincirinden siparişini bekliyordu. “Muhtemelen bir süre burada oturacağım” diye ekliyor.


Brianna Filos'un akıbeti hakkında bilgi sahibi olmak isteyen ve soruları olan binlerce kişi yorumlarda hızla toplandı. Amerikalı bunların bazılarını sonraki Haberlarda yanıtladı.


40 dakika ve aferin




Olaydan kısa bir süre sonra Filos cevap verdi: “Arkadaşlar, ben yaptım” dedi mutlu bir şekilde, gözle görülür şekilde terli bir halde. Toplamda, çilesi yaklaşık 40 dakika sürdü ve ona göre sıcaklık, 46 santigrat derece olan 115 Fahrenheit dereceye ulaştı. “Banyo yapmış gibiyim” diye özetliyor.


Diğer Haberlarda ise izleyiciler Filos'un altı yıldır Tesla kullandığını ancak ilk kez arabada beklemek istediği yerde bir güncelleme yaptığını öğreniyor. Ayrıca arabanın manuel kapı koluna sahip olduğunu biliyordu ancak aracı açarsa hasar görmesi riskini almak istemiyordu; sonuçta Tesla da bunu yapmamayı tavsiye ediyor.

Tesla Semi şu anda ABD'de küçük miktarlarda satılıyor; görünüşe göre Elon Musk'un kamyon için daha büyük planları var.

Elektrikli otomobil üreticisi
Elon Musk, Berlin'den kamyon ve küçük arabalar istiyor: Grünheide'da işler böyle devam etmeli




14 Mart 2024


“Bu Tesla'yı hâlâ seviyorum” diyor, “ama onu kullanırken daha dikkatli olmalı ve bir an düşünmelisiniz. Bugün pek akıllı değildim. Üzgünüm.”


Ancak Filos'un artık bir araba fenomeni olmak istemediğini söylüyor. Tıklama sayıları artık önemli ölçüde artmış olsa da gelecekte sadece Tesla'sı hakkında konuşmak istemiyor çünkü kanalı aslında gelecek yıl planladığı düğün hakkında.

#Konular