Karan Johar’ın Oğlu Yash Kişiliğinden Tartışıyor, Netizenler Küçük Oğlanın Onu Kavurduğunu Söyledi – Videoyu İzle | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Karan Johar tartışmasız ülkenin en büyük film yapımcısı ve biraz “kahve” hazırlayarak kendisi için bazı tartışmalara yol açabilir. Ama oğlu Yash, görünüşe göre ona bir gerçeklik kontrolü yapmak için burada! Bahsetmiyorum bile, Karan sevgi dolu bir baba olmaktan tamamen zevk alıyor gibi görünüyor!

KJo sizi ikiye bölecek bir video yayınladı. Oğlunun Yash’a ne yaptığını sorduğunu gördü. Yash ona “Beni sıkıyorsun!” Şaşıran Karan, “Seni sıkıyorum? Teşekkürler!”

Bu video tamamen eğlenceli olsa da, netizenler ona yorum yapmaktan keyif alıyor. Bir kullanıcı “Toasted
😂
❤
❤
❤
” derken, başka bir kullanıcı “Filmlerinizi görmesini bekleyin!” Bir kullanıcı ayrıca “Yash şiddetlidir” yorumunu yaptı. Bu arada, Maheep Kapoor gibi Karan’ın endüstri arkadaşları, Yash ona “en iyi” dediği için ona sevgi yağdırmaktan kendini alamadı.

Birkaç gün önce Karan, çocukları Yash ve Roohi’nin ‘Disco Deewane’i en sevimli şekilde taklit ettikleri bir video da yayınladı.

İş yerinde, KJo bir sonraki yönetmeni ‘Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani’nin 28 Nisan’da vizyona girmesi için hazırlanıyor. Ayrıca ‘Koffee With Karan’ın bir sonraki sezonunun gelecek yıl çekileceğini ve daha erken olacağını duyurmuştu. her zamankinden